Ziariștii.com: Escrocul Cumpănașu își face partid cu escrocul lui Dragnea, care mințea că nu Firea a fost huiduită, ci Simona Halep!

0
1433

Alexandru Cumpănașu, candidat prezidențial și impostor pe toate fronturile, și-a lansat sâmbătă partidul, numit Forța România. Alături i-a fost George Norocel Harabagiu, un personaj sinistru din clica pușcăriașului Liviu Dragnea, el însuși pușcăriaș.

„George este investigatorul nostru și prietenul meu… și de toate”, l-a prezentat Cumpănașu pe Harabagiu. Pe cei doi îi leagă anii mulți în care, sub protecția PSD, au participat la jefuirea României.

Loading...

„Lansăm imnul de campanie al viitorului președinte al României, Alexandru Cumpănașu!”, a anunțat Harabagiu, care ulterior a introdus-o în scenă și pe soția „prezidentului”: „Dați-mi voi să dau cuvântul viitoarei Prime Doamne a României, doamna Simona Cumpănașu!”

Harabagiu, la microfon: „Am fost cu Alexandru Cumpănașu la el acasă. Și am văzut un om sfârșit, am văzut un om îndurerat, am văzut un determinat să meargă mai departe”.

Harabagiu anunța eliberarea lui Dragnea până în ianuarie

„Astăzi, cel mai mare partid din România este o umbră a ceea ce a fost odată. Clanurile politice din interiorul său l-au decimat, și-au trimis și propriul lider după gratii”, a spus Harabagiu, prezentat în trecut și ca „strateg al lui Dragnea”.

În urmă cu trei zile, Harabagiu anunța, într-un interviu pentru Sputnik.md (oficiosul propagandei ruse, finanțat de Moscova): „În Europa se știe deja că în maxim două săptămâni vor apărea în România mișcări extrem de percutante, care ulterior vor deveni partide. Coagularea unui pol naționalist, anti-sistem, ar reprezenta o «locomotivă» care va scoate din dezastru ADEVĂRATUL PSD (evident, fără actuala conducere) și va conduce inerent la formarea unei majorități reale”. Tot la Sputnik.md, Harabagiu a spus că Liviu Dragnea va fi eliberat până la începutul anului viitor. „Sunt născut pe 9 ianuarie… și împlinesc 45 de ani… Voi primi cel mai frumos cadou al ultimilor ani: Liviu Dragnea va fi liber până atunci!”

Harabagiu a umilit-o pe Simona Halep, Dragnea s-a făcut că-l pedepsește

În iunie 2018, România a fost șocată de o acțiune nebunească a PSD. Pe paginile de Facebook ale unor organizaţii judeţene ale partidului aflat la guvernare a fost postat un mesaj care susţinea că pe Arena Naţională, la festivitatea de după triumful Simonei Halep la Roland Garros, cea huiduită nu a fost primărița Gabriela Firea (PSD), ci marea campioană a tenisului mondial!

Pe paginile de socializare ale organizaţiilor PSD din Constanţa (judeţul natal al Simonei), Mehedinţi, Dolj, Tulcea și Giurgiu au apărut două explicaţii halucinante: „HUIDUITĂ de circa 20.000 de «fani» pe Arena Naţíonală, pe data de 11.06.2018” şi „APLAUDATĂ de sute de mii de români în Piaţa Victoriei, pe data de 09.06.2018”, adică la mitingul PSD, unde Simona Halep, evident, n-a participat!

Nici fotografiile alese, nici mesajele explicative nu pomenesc vreun cuvânt despre prezenţa pe Arena Națională a primarului general Gabriela Firea, cea pe care o vizau huiduielile a peste 20.000 de oameni.Mesajele de pe fiecare pagină judeţeană au adunat sute de comentarii, în proporţie covârşitoare negative. Ulterior, colajele postate de organizațiile județene au dispărut de pe paginile de Facebook. A rămas neclar dacă acestea au fost șterse de cei care le-au postat sau îndepărtate de Facebook în urma raportărilor venite de la utilizatori.

Dragnea a anunțat că l-a concediat
Când scandalul a atins cote alarmante pentru PSD, președintele partidului, Liviu Dragnea, a anunțat că l-a concediat pe George Harabagiu, coordonatorul online al PSD, despre care presa relata intens că s-a aflat în spatele postărilor mincinoase de pe paginile de Facebook ale organizațiilor județene ale PSD.

„L-am concediat”, a declarat Liviu Dragnea pentru Antena 3. Dar era doar un joc de imagine: Harabagiu a fost menținut în zona banilor, afacerilor și intereselor PSD.

Ponta i-a dezvăluit numele

Cel care a dezvăluit cine se afla în spatele campanii care murdărea imaginea Simonei Halep a fost ex-președintele PSD, Victor Ponta, într-o postare pe Facebook. Acesta cunoștea bucătăria internă a partidului de care tocmai se despărțise.

„Îi rog pe foștii mei colegi din PSD Tulcea, Constanța, Giurgiu, Mehedinți și din alte județe să șteargă repede această mizerie care a fost postată de la Sediul Central al PSD pe conturile organizațiilor locale.

Oamenii nu știu (așa cum știu eu) că aceste materiale mincinoase, manipulatoare și absolut mizerabile sunt gândite și postate direct de la Sediul Central din Kiseleff 10 de un personaj dubios, adus de Liviu Dragnea de la Neamț (numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit «șobolan» că nu trebuie jigniți șobolanii, și ascultă doar de «Dom’ Președinte»)!”

Pușcăriaș ca și idolul său Dragnea
George Norocel Harabagiu a fost omul de casă al lui Gheorghe Ștefan „Pinalti”, pe vremea când acesta era baron PDL. A fost cel care a coordonat lansarea postului Giga TV al lui „Pinalti”, după care a trecut sub aripa liderului PSD Neamț, Ionel Arsene.În februarie 2011, Harabagiu ar fi accident mortal, pe șosea, o femeie de 28 de ani care se întorcea acasă de la o pomană.

În biografia lui există și o condamnare la închisoare, în urma unui flagrant delict. Motivul: în 1997 l-a şantajat pe medicul Cornel Alexandrescu, pretinzându-i bani pentru a nu face anumite dezvăluiri în presă, relata „Adevărul”.

Sursa stire: Ziariștii.com

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...