Ziariștii.com: Aduşi „cu japca” la mitingul PSD din Craiova.

0
263

Adrian-Claudiu Prisnel, deputat USR, a dezvăluit pe Facebook un caz care denotă ce ştie mai toată lumea: mare miting al „Ciumei Roşii”, de azi, din Craiova, a fost organizat cu „japca” (termen drag lui Liviu Dragnea), printre angajaţii de la stat, scriu cei de la Ziariștii.com.

„Soția mea a fost sunată aseară de director. I-a spus că e obligatoriu să vină în alb la serviciu și să meargă la…

Publicată de Adrian-Claudiu Prisnel pe Vineri, 12 aprilie 2019

„Soția mea a fost sunată aseară de director. I-a spus că e obligatoriu să vină în alb la serviciu și să meargă la miting. Ce să facă? Ăștia pot să o dea afară și rămânem pe drumuri. Așa e peste tot. Cel mai rău e să bagi frica în oameni”. Am aflat povestea chiar din gura soțului, taximetrist. Au blocat tot orașul pentru mitingul lui Liviu Dragnea care a închis centrul de la 8 dimineața până la miezul nopții. Pe stradă sunt doar ei. Îmi imaginez ce sentiment de putere are Olguța Vasilescu, când are centrul Craiovei, doar pentru ea. În rest, e pustiu.

„PSDul ăsta e la putere și face ce vrea! Nu s-au gândit că orașul e deja aglomerat, azi de abia reușim să ajungem să luăm clienți. Și oamenii tot nu s-au săturat, parcă sunt numai pesediști în Craiova”, îmi spune taximetristul.

Îi răspund că poate oamenilor le e frică și să spună că nu votează cu PSD. E neîncrezător. Dar eu sunt optimist pentru că l-am întâlnit. Am ieșit 20 000 la miting împotriva OUG 13. Am strâns 30 000 de semnături #farapenali. Suntem din ce în ce mai mulți care înțelegem că PSD a prăduit Craiova și județul. Că #farahotie ajungem departe. Fără hoție vom avea un oraș cu condiții de viață civilizate, ca-n Europa.

Surse din administraţia doljeană au declarat pentru ZIARISTII.COM că PSD va scoate „cu japca” angajaţi de la stat, din administraţia locală sau „deconcentrate”, din primăriile din judeţ. Oamenii spun că vor merge pentru că „se tem că vor fi daţi afară din serviciu”.

„Ei şi-au luat ditamai conacul în centrul Craiovei, au făcut nuntă de miliarde la Işalniţa, unde naş e tovarăşul lor de afaceri şi politică, primarul îmbuibat, manevrează milioane şi ne scot pe noi la miting să arate ce tari sunt ei!”, ne-a declarat sub anonimat un funcţionar din administraţia Craiovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.