Vremuri grele pentru psd: ar avea datorii de circa 15 milioane de euro. Marcel Ciolacu: Situația este foarte bună

0
846

În Comitetul Executiv de miercuri au fost discuții despre datorii ale PSD în valoare de aproximativ 15 milioane de euro, au declarat surse politice, pentru Mediafax. Suma acumulată din luna iulie încoace include și cheltuieli făcute în campania pentru prezidențiale, informează site-ul oficial al Digi24.ro 

Discuțiile social-democraților au vizat contracte prea mari încheiate de partid pe care acum PSD trebuie să le achite, reiese dintr-o analiză făcută în cadrul formațiunii, au explicat sursele citate.

Loading...

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor a declarat că datoriile pe care le are partidul pot fi justificate, deoarece a fost o campanie electorală și există documente și contracte în acest sens. El a afirmat că acest subiect va fi abordat în ședința Comitetului Executiv.

„Nu sunt datorii care să nu poată fi justificate, a fost o campanie, sunt documente, sunt contracte. (…) Sunt documente în Trezorerie, în contabilitate”, a spus Mihai Fifor, întrebat despre datoriile PSD.

Președintele interimar al PSD a catalogat situația partidului drept una „foarte bună”, fiind întrebat dacă social democrații au datorii de 15 milioane de euro. Marcel Ciolacu a precizat că formațiunea își va onora toate contractele.

Dăncilă: Au fost datorii și înainte, sunt și acum, au fost și datorii care au fost preluate

Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, după ședința CEx, că toate datoriile înregistrate de PSD pentru alegerile prezidențiale pot fi justificate cu documente și că nu este nimic care să ridice semne de întrebare. Ea a precizat că partidului a mai avut și în trecut datorii.

„Au fost datorii și înainte, sunt și acum, au fost și datorii care au fost preluate. Cred că se va face o inventariere a datoriilor și cred că nu este nimic care să ridice semne de întrebare. Nu am de unde să știu situația exactă, dar eu sunt convinsă că se va face justificarea tuturor cheltuielilor din această campanie cu toate documentele necesare”, a declarat Viorica Dăncilă, la finalul CEx de miercuri.

Prima ședință oficială a CEx al PSD după demisia Vioricăi Dăncilă și preluarea șefiei interimare de către Marcel Ciolacu a avut loc miercuri, la sediul partidului central al partidului. Printre temele de discuție ar putea figura și cererea filialei Brașov ca Niculae Bădălău să fie exclus din partid.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...