Viorica intră în doliu cu cel mai tare discurs contra lui Iohannis! Ce părere aveți?

0
855

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, face o declarație de presă, după ce guvernul premierului desemnat Ludovic Orban a trecut de votul Parlamentului, potrivit informațiilor furnizate de Digi24.ro

Principalele declarații ale Vioricăi Dăncilă:

Loading...

„Am văzut azi în Parlament încununarea tuturor manevrelor și jocurilor politice pentru preluarea puterii. S-a desăvârșit operațiunea ilegitimă de confiscare a puterii de către președinte.

Este o zi neagră pentru democrație, ziua în care președintele Iohannis, care a călcat Constituția în picioare, a reușit să-și impună locotenenții la Palatul Victoria.Vorbim de miniștri respinși în comisii, în dispreț față de Parlament.O situație fără precedent care scoate la lumină cinismul acestui candidat agresiv, Klaus Iohannis

Avem un președinte antidemocrație și anticonstituție, care lucrează împotriva românilor. Clamează obsesiv să dispară PSD, e un discus extremist. Să dispară și pensionarii, și angajații la stat, și agricultorii?

De azi, PSD intră în opoziție și ne vom asuma cu responsabilitate toate responsabilitățile care decurg din acest rol.Toți cei care au trădat au fost deja excluși din PSD. Vom fi cea mai grea opoziție pe care acest guvern improvizat o va avea.

Ce-ați făcut în acești 5 ani, d-le Iohannis? Nu v-am văzut să vizitați un azil de bătrâni, un cămin de copii, un sat din România? De ce să vă aleagă oamenii? Activitatea dvs nu se vede. Ce se văd e ambiția pentru putere și lipsa de interes pentru români.

Nu abandonez această luptă și nu-mi plec capul.Vedem candidați la președinție care stau drepți la comanda lui Iohannis și partide care și-au abandonat candidatul pentru guvernul lui Iohannis.Încă vă aștept să vedem ce ați făcut pentru români. Aveți curaj!

Mai aveți 20 de zile la Cotroceni, până când veți afla că România nu e oarbă.” La finalul declarației, Viorica Dăncilă a primit un buchet de la Petre Daea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...