Video. Viorica Dăncilă, o nouă gafă!

0
1198

O nouă bâlbă a premierului Viorica Dăncilă. În plină conferință de presă cu premierul Estoniei la Constanța, Dăncilă a uitat numele acestuia, amintindu-i în primă fază doar prenumele.

După ce i-a pronunțat prenumele, Dăncilă a făcut o pauză lungă, s-a uitat spre consilieri și a adăugat și numele de familie al lui Jüri Ratas.

”Am avut onoarea să-l am lângă mine pe prim-ministrul eston, Jüri… Ratas. Şi vreau să vă spun că zborul a durat doar două ore şi jumătate, serviciile au fost foarte bune, iar echipajul deosebit de amabil”, a spus Dăncilă în conferința comună, după cum arată chiar imaginile video oficiale puse la dispoziție de Guvern.

Cei doi premieri au suținut sâmbătă o conferință comună de presă la Constanța cu ocazia primului zbor direct între Estonia și România. Dăncilă și Ratas au ajuns împreună la Constanța venind din Estonia, unde premierul român a efectuat o vizită oficială. Bâlba premierului a fost dublată de o gafă de protocol: drapelul oficial al Estoniei a fost arborat greșit în sala de conferințe din Constanța. Cel care a rezolvat problema a fost chiar premierul eston, potrivit Realitatea TV. Juri Ratas a rearanjat corect drapelul țării sale.

Vezi imaginile video (min. 0.50):

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.