VIDEO Un şofer de ambulanţă scuipă un bărbat care-l certa c-a ajuns după trei ore la intervenţie: „Ia-l de aici, că ţi-l omor!“

0
360
Loading...

Într-o filmare publicată pe Facebook, șoferul unei ambulanței din Galați este filmat în timp ce scuipă un cetățean care îi reproșează că a ajuns prea târziu la o solicitare făcută prin 112.
Citeşte întreaga ştire: Șoferul unei ambulanțe din Galați, filmat în timp ce scuipa un bărbat care i-a reproșat întârzierea.

Filmarea postată pe rețelele de socializare chiar de bărbatul care a fost scuipat arată cum echipajul medical o preia pe femeia cu probleme, în timp ce autorul înregistrării le reproșează că au ajuns abia după trei ore de când a sunat la 112.

„Uitaţi, după trei ore au venit, asta e România noastră. Frumos. Cică sună la 112 că vine, omul moare, căci eu am apelat la Salvare. Omul moare şi vine după trei ore, după insistenţe, căci eu am apelat ca vecinul lor, eu sunt vecinul lor. Uitaţi-vă, unul care se taie pe mâini, vine Salvarea pentru un nemernic… pentru un bătrân, pentru un bătrân bolnav nu vine salvarea”, se aude în înregistrarea făcută de gălăţean. Medicii o urcă pe pacientă în mașină, dar autorul filmării și șoferul ambulanței continuă schimbul de replici, cel de la volan cerându-i numele pentru a-i face plângere la poliție. „Băi, încetează, încetează că vin cagulaţii. Ia-l de aici… cum îl cheamă? Matale, spune-i numele că-i fac plângere.

„Îţi fac plângere”, spune şoferul ambulanţei, în timp ce realizatorul filmării îi răspunde: „Marian mă cheamă… faci plângere pentru ce? Pentru că veniţi când moare omul?… Ce să las, ce să las? Uite ce talent are! Mă şi ameninţă”. Ambulanța pleacă din fața casei, întoarce, iar când ajunge în dreptul celui care îl filmează în continuare, șoferul ambulanței îl scuipă pe acesta pe geam.

Loading...

Ce angajați are statul nui o problemă poate văd că și scuipă dar sa ars

Publicată de Marian Miroznicenco pe Joi, 5 septembrie 2019

Conducerea Serviciului Judetean de Ambulanţă Galaţi a confirmat incidentul şi a anunţat că a început o anchetă internă pentru a stabili ce s-a întâmplat în timpul misiunii de la Scânteieşti, scrie Mediafax.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...