VIDEO Un șofer care circula fără numere de înmatriculare se filmează în timp ce este amendat și susține că este victima unui abuz

0
1002

Un bărbat aflat la volanul unui autoturism BMW a fost oprit de Poliția Rutieră și sancționat drastic pentru că nu avea plăcuța de înmatriculare din față montată pe mașină.Șoferul a înregistrat momentul în care a fost oprit de polițiști și i s-a completat procesul verbal, în urma căruia a primit o amendă de peste 1305 lei.

Bărbatul susține pe toată durata clipului video că este victima unui abuz și că agentul constatator i-a cerut 200 de euro pentru a-l lăsa să plece. Clipul video încărcat pe o rețea de socializare are peste 1 milion de vizualizări.Polițiștii susțin că șoferul a coborât din mașină, a pus numărul pe bară, apoi a început să filmeze.

Loading...

„Având în vedere înregistrarea video apărută în spațiul public, în care un bărbat acuză polițiștii rutieri că l-au sancționat în mod nedrept, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: astăzi, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Turnu Măgurele au depistat un bărbat în timp ce conducea un autoturism pe strada Oltului din localitate, fără a avea montată, în locul special destinat, una dintre plăcuțele cu numărul de înmatriculare. Bărbatul a fost sancționat conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Reamintim faptul că art. 15 alin. 5 și art. 102 alin. 2 din OUG 195/2002 prevăd și sancționează conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a avea montată una dintre plăcuțele cu numărul de înmatriculare sau înregistrare ori dacă plăcuțele cu numărul de înmatriculare ori de înregistrare nu sunt fixate în locurile special destinate”, a anunțat ieri IPJ Teleorman, potrivit Observator.tv.

Politia Romana ABUZ IN SERVICIU! Asa e cand sunt repartizați acasa! Asa se rezolva problemele personale: in timpul serviciului

Publicată de Costi Burnea pe Duminică, 29 decembrie 2019

După ce a primit procesul verbal, șoferul a coborât din mașină pentru a filmat numerele de înmatriculare, susținând în continuare că au fost mereu acolo și că este victima unui abuz.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...