VIDEO! PSD a şicanat din nou conferinţa lui Nicuşor Dan. Primarul Sectorului 5 a trimis basculante şi tunuri cu apă. „E filonul comunist din PSD”

0
839

PSD l-a şicanat din nou pe candidatul dreptei la Primăria Capitalei. Daniel Florea, primarul Sectorului 5, a trimis un şir de basculante la conferinţa de presă susţinută de Nicuşor Dan în aer liber, în Sectorul 5.

Potrivit informațiilor furnizate de Adevărul.ro, în momentul în care Nicuşor Dan a început să vorbească, şoferii de basculante au pornit motoarele şi au început să claxoneze, astfel încât să-l acopere. Camioanele erau inscripţionate cu iniţialele lui Daniel Florea.

Loading...

„Susțin o conferință de presă despre principalele subiecte de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu General, care are loc astăzi. Alături de mine sunt Stelian Bujduveanu – Liderul consilierilor generali PNL, Alexandru Gâdiuță – Liderul consilierilor generali USR, Cristian Băcanu – Președintele PNL Sector 5 și Cristian Crivăț – Președinte USR Sector 5” – anunța Nicușor Dan, pe contul dansului de Facebook.

Nicuşor Dan: Dvs apăraţi ordinea publică?

Poliţist: Poftiţi pe trotuar!

Nicuşor Dan: E o tulburare a liniştii publice, cu concursul poiţiei locale a Sectorului. L-am întrebat de ce nu asigură rodinea publică. Poliţistul nu a dat niciun răspuns. E filonul comunist din PSD. PSD nu acceptă un punct de vedere diferit. Voi face o plângere împotriva primarului Sectorului 5.

Primarul Daniel Florea a trimis camioane la conferinţa de presă susţinută de Nicuşor Dan.

În timpul conferinţei lui Nicuşor Dan, a trecut şi un tun cu apă de la primărie care a stropit jurnaliştii.

Susțin o conferință de presă despre principalele subiecte de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu General, care are…

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 18 iunie 2020

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...