VIDEO Protestatarii care merg spre Piaţa Victoriei din Capitală au blocat un drum naţional din Buzău

0
149
Loading...

Mai mulţi protestatari care au pornit din Iaşi spre Capitală pentru a participa la mitingul din Piaţa Victoriei au făcut un popas de câteva minute la intrarea pe podul de la Mărăcineni, pentru a bloca drumul european E85. Ei au traversat în mod repetat în dreptul unei treceri de pietoni.

Din cauza acţiunii spontane, care a durat aproape zece minute, în zonă s-au format coloane de maşini. O înregistrare video care surprinde momentul protestului a fost postată pe pagina de Facebook a grupului civic Reset.

În timp ce se plimbau pe trecerea de pietoni, protestatarii scandau „Vrem autostradă, nu vrem altă stradă” şi „România trezeşte-te”.

Acţiunea de protest a fost organizată în jurul orei 14.30, protagoniştii purtând un afiş cu mesajul „Moldova vrea autostrăzi”.
Sâmbătă dimineaţă, câteva zeci de maşini au plecat din Iaşi spre Bucureşti pentru a participa la protestul din Piaţa Victoriei.

Loading...

Cei mai mulţi dintre protestatari doresc construcţia Autostrăzii A8 – Ungheni – Iaşi – Târgu Mureş.

Intrarea de la Buzău, Podul de la Mărăcineni. Blocare drum european E85. #reset#moldovavreaautostrazi

Publicată de Reset pe Sâmbătă, 10 august 2019

Încă de la plecarea din Iaşi, organizatorii au anunţat că pe traseu vor încerca să blocheze traficul pentru scurte perioade de timp.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...