VIDEO. Președintele Iohannis și-a depus candidatura pentru un nou mandat. „E nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ce a stricat PSD în trei ani”

0
539
Loading...

Președintele Klaus Iohannis și-a depus vineri la Biroul Electoral central (BEC) candidatura pentru cel de-al doila mandat de șef al statului, subliniind că este o perioadă complicată pentru România și e nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ce a stricat PSD în trei ani.

El a mai spus că, din poziția de președinte, a reușit să prevină foarte multe din stricăciunile planificate de PSD și că își dorește al doilea mandat pentru a duce mai departe munca de europenizare a României.

Șeful statului a venit la Biroul Electoral Central alături de Ludovic Orban. El a fost întâmpinat de câteva zeci de susținători care l-au aplaudat și i-au scandat numele.

Principalele declarații ale președintelui:

Loading...

Am depus candidatura și peste 2,2 milioane de semnături ale românilor care susțin această candidatură. E un număr imens și mă bucură foarte foarte mult. Sunt foarte bucuros că s-a reușit acestă acțiune de strângere de semnături prin și cu prijinul PNL și al celor care au dorit să fie alături de noi.

E un moment important și cred că e bine să explic de ce vreau un nou mandat. Toată lumea în aceste zile își declară cele mai bune intenții și cred că e momentul să spun ce mă motivează pentru un nou mandat. E o perioadă complicată pentru România și e nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ce a stricat PSD în trei ani.

E nevoie de modernizarea României, spitale moderne, autostrăzi, școli curate, o administrație care are cetățeanul în centru și nu aparatul funcționăresc. Toate aceste lucruri treubie reclădite și acest lucru poate fi denumit simplu: România normală. E ce mi doresc eu pentru țara mea.

Respectarea cu sfințenie a drepturilor cetățenești, o țară din care tinerii nu mai vor să plece, țara în care mulți vor să se întoarcă cu drag și cu speranță. Trebuie să vedem imensa pagubă produsă de PSD și cred că pot spune acum la final de mandat că am reușit să previn foarte multe din stricăciunile planificate de PSD.

Chiar recent am avut o reușită notabilă, împreună cu românii, la referendumul din 26 mai, să oprim distrugerea justiției, planificată și pusă deja parțial în operă de PSD. E nevoie de muncă de reconstruire, de resetare, de normalizare, de resetare a României. Sunt dispus să conduc acestă muncă, știu ce trebuie făcut, și împreună cu un guvern care se va constitui în jurul PNL vom face acestă muncă pentru români.

Îmi doresc acest al doilea mandat pentru a conduce acestă muncă de modernizare, europenizare, normalizare a României. Arhitectura a permis atât cât am făcut, am folosit toate instrumentele la dispoziția președintelui.

PSD trebuie îndepărtat de la putere prin mijloace constituționale și nu în alt fel. Avem această majoritate în jurul PSD în urma unui scrutin, când PSD a obținut un rezultat important, am făcut ceea ce puteam să fac. Dar PSD a fost o catastrofă, toate instituțiile care au fost conduse prin incompetență și rea-credință trebuie reparate! Se poate repara, doar numai în situația în care președintele cooperează efectiv cu guvernu

Ați fost un președinte pompier? Iohannis: Am fost un pompier atomic care a prevenit prăbușirea! Îi asigur pe români că și dacă PSD blochează momentan legi necesare, această stare de lucruri nu se va perpetua, vom avea alegeri locale și parlamentare.

Candidatul #PNL la alegerile prezidențiale, domnul Klaus Iohannis, își înregistrează astăzi, 20 septembrie a.c., la…

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Vineri, 20 septembrie 2019

Ați discutat cu Luminița Odobescu?

Pot să vă confirm că am comunicat doamnei Odobescu opinia mea despre candidatura doamnei Kovesi, că eu, președintele României, sunt pentru doamna Kovesi în funcția de procuror-șef al Parchetului European.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...