VIDEO Poliţist local în uniformă, filmat în stare avansată de ebrietate

0
419
Loading...

Un poliţist local a fost filmat în stare avansată de ebrietate, în autogara din Constanţa. Omul este în uniformă şi abia se ţine pe picioare.Poliţistul local, în uniformă, este în stare avansată de ebrietate şi de-abia se ţine pe picioare, pe lângă ziduri.

El se clatină puternic, la un moment dă să cadă şi se propteşte de un perete, apoi se duce şi se aşază pe nişte trepte. Poliţistul a fost filmat joi, 19 septembrie, în Autogara din Constanţa.
Poliţia Locală Constanţa infirmă faptul că acesta este angajatul său.

„A fost identificat deja, face parte din cadrul Poliţiei Locale al altei localităţi“, a transmis purtătoarea de cuvânt Valentina Chiriţă de la Poliţia Locală Constanţa.

Un filmuleţ a fost postat pe Info Trafic 24, iar celălalt a fost făcut public de instructorul de arte marţiale Lazăr Iordache. Un alt constănţean a postat şi el câteva imagini filmate în care poliţistul local este surprins când cade la pământ, la ieşirea dintr-o cârşmă din zona Gării Constanţa şi este ajutat de un om să se ridice.Oamenii l-au recunoscut deja pe agentul beat.

Loading...

Pe acesta îl cheamă Laurenţiu Grosu, are 45 ani, este din Băneasa, a lucrat la Poliţia Locală Oltina şi lucrează actualmente la Poliţia Locală Cobadin.

„Da, este al nostru, era în timpul liber, necazul lui este că era în uniformă. Noi o să-l băgăm în comisia de disciplină pentru că era îmbrăcat în ţinuta de poliţist. A venit la noi la Băneasa de 3 luni, să fie mai aproape de Constanţa. A venit prin transfer, pe acelaşi post, pe acelaşi grad, om serios, nu copil, şi uite ce problemă!

Era un băiat liniştit, poate prea liniştit. Era la gară, liber, putea să facă ce vrea. Dar da, ar trebui să fie dat afară, să vedem ce spune legea. Eu aş vrea să-l dau afară, aşa le trebuie“, a spus primarul din Cobadin, Cornel Cocoş.

POLIȚIA LOCALĂ LOVEȘTE DIN NOU❗Un Polițist Local a fost surprins în uniformă, rupt de beat!Imaginile au fost surprinse pe data de 19.09.2019 în Constanța.

Publicată de Info Trafic 24 pe Joi, 19 septembrie 2019

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...