VIDEO Poliţist acuzat că a bătut o femeie pe care o chemase să-i zugrăvească în locuinţă. „Mi-a spus că de la el din casă ies doar cu picioarele înainte“

0
2779

Un poliţist din Potcoava este acuzat că a agresat o femeie şi a încercat să o violeze. Poliţistul este anchetat de procurori.

Agresiunea a avut loc sâm,bătă, 26 octombrie 2019, în oraşul Potcoava din judeţul Olt. Femeia a sunat, după orele prânzului, la 112 şi a anunţat agresiunea, ulterior aceasta fiind transportată la spital.
„La data de 26 octombrie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat de o femeie, de 49 de ani, din oraşul Potcoava despre faptul că este agresată fizic de o persoană, a cărei identitate a refuzat sa o furnizeze .

Loading...

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Potcoava s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au identificat apelanta la locuinţa unui bărbat, iar pe fondul consumului de alcool si al unor discuţii in contradictoriu, femeia a fost agresată. Cei doi se cunoşteau, femeia mergând la locuinţa respectivă de bunăvoie.

Barbatul este agent în cadrul Poliţiei oraşului Potcoava si era în concediu de odihnă, la locuinţa sa.

Nicusor Rotaru politist în cadru sectiei de politie al orasului Potcoava Jud Olt a chemato pe Stoica Cornelia acasa la o…

Publicată de Cristian Fab pe Sâmbătă, 26 octombrie 2019

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...