VIDEO Momentul în care un profesor universitar ia la bătaie un muncitor, deranjat de zgomotul utilajelor de pe un şantier

1
3062

Un muncitor de pe un şantier din Iaşi a fost pus la pământ dintr-o singură lovitură de un profesor universitar deranjat de zgomotul utilajelor. Pe numele profesorului a fost deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, potrivit informațiilor furnizate de Adevărul.ro. 

Florin Murariu, lector dr. la Universitatea Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, a fost filmat în timp ce lovea violent un muncitor. Acţiunea s-ar fi petrecut pe trotuarul din faţa casei pe care cadrul universitar o deţine în zona Copou din Iaşi.

Deranjat de zgomotul utilajelor de la un şantier în apropiere, profesorul Florin Murariu s-a năpustit asupra bărbatului în vârstă de peste 50 de ani, pe care l-a pus la pământ dintr-o singură lovitură, scrie bzi.ro.

În timp ce filma cu telefonul, profesorul, fost rugbist de performanţă, l-a luat la palme şi la pumni pe muncitor.

Martorii au sunat repede la 112, iar la scurtă vreme şi-a făcut apariţia un echipaj din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, care a aplanat conflictul şi a deschis un dosar penal pe numele profesorului Florin Murariu.

„A fost deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, iar în cauză se fac cercetări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Momentul în care profesorul Murariu îl agresează pe muncitor:

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...