VIDEO Liberalul Pavel Popescu i-a închis gura lui Gâdea în direct la Antena 3

1
1120

Deputatul PNL Pavel Popescu (31 de ani), invitat la Antena 3, i-a amuţit pe Mihai Gâdea şi pe Mircea Badea. În timpul unei discuţii despre partidul lui Dacian Cioloş, Pavel Popescu a spus: ”Mai ştiu un partid înfiinţat de un securist, Dan Voiculescu, pe speţa asta fiind foarte uşor atacabili şi dumneavoastră”. Dan Voiculescu a fondat Partidul Umanist, rebotezat ulterior Partidul Conservator.

Prezent Mugur Ciuvică a replicat:  ”De către un bou! Trebuie să fii mult prea bou ca să-l ataci pe Voiculescu pe tema asta, CNSAS a spus că Voiculescu nu a fost securist, i-au găsit două chestii de la serviciul lui că a dat informaţii la Securitate”.

În 2011, decizia CNSAS prin care Voiculescu a fost dovedit drept colaborator al Securităţii a rămas definitivă în urma unei decizii a Curţii Supreme. Voiculescu a fost recrutat ca informator de Securitate comunista, în februarie 1970, primind numele conspirativ „Mircea”. În 1973 a fost recrutat în reţeaua Direcţia a III-a unde i s-a dat numele de cod „Felix” şi timp de doi ani a dat o serie de note informative despre colegi, rude plecate în străinătate şi cetăţeni străini cu care a avut contact.

Pavel Popescu, ales deputat PNL în Timiş, s-a făcut remarcat în criza de după incendiul din clubul Colectiv, în 2015, când a organizat transportul în străinătate al mai multor pacienţi arşi.

1 COMENTARIU

  1. Sluga Ciuvica a intrat in fibrilatie aparandu-si stapanul !

    Bai Ciuvica , cei care aveau de-a face cu securitatea in probleme de serviciu nu aveau nume conspirativ !
    Voiculescu a avut doua – Mircea si Felix !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.