VIDEO Intervenţie jenantă a unor poliţişti din Bacău care se chinuie să imobilizeze un bărbat. În final, au intervenit trecătorii

0
842

O intervenţie jenantă a unor poliţişti pentru imobilizarea unui bărbat a fost filmată la Bacău. Un poliţist cade în timp ce încearcă să îi pună cătuşe bărbatului, iar colegei sale îi cade o agendă pe care se grăbește să o ridice. Poliţiştii sunt ajutaţi de trecători să încătuşeze suspectul.

Echipajul de poliţie din Bacău a fost filmat marţi, în timp ce încerca să imobilizeze un bărbat. Pe Instagram au fost distribuite imagini în care apar cei doi poliţişti.

Loading...

Poliţistul se chinuie să imobilizeze suspectul şi cade, în timp ce poliţistei îi cade o agendă şi se apleacă să o ridice.În cele din urmă, bărbatul este imobilizat cu greu, cu ajutorul trecătorilor.Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, poliţiştii au intervenit pentru imobilizarea unui bolnav psihic.

„Este un eveniment de ieri, când poliţiştii au intervenit pentru imobilizarea unui bolnav psihic care a fost ulterior condus la sediul poliţiei şi s-a procedat la internarea acestuia la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Bacău”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

O scenă de toată jena a fost filmată de cetăţeni în Bacău, în timp ce o patrulă de poliţişti se căznea să încătuşeze un…

Publicată de OMG News pe Marţi, 29 octombrie 2019

Intervenţia celor doi poliţişti este verificată de superiori.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...