Video. Încăierare în momentul în care a ajuns Dragnea la ICCJ. Trei persoane duse la audieri

0
216

Încăierare la ICCJ, în momentul în care Liviu Dragnea a ajuns la instanța supremă. Magistraţii de la instanța supremă judecă astăzi încă un termen al procesului în care preşedintele PSD a fost condamnat la închisoare pentru că ar fi intervenit pentru ca doua secretare ale PSD să fie plătite ilegal din banii statului, pe vremea când era preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman.

Actualizare 11:32. Ședința de judecată a fost suspendată pentru jumătate de oră, deoarece Liviu Dragnea a recuzat un judecător, potrivit informațiilor Digi24. Este vorba despre judecătoarea Simona Enceanu. Avocatul liderului PSD a invocat faptul că a citit pe internet că soțul acestei ar fi „un susținător infocat al PSD”.

Actualizare 11:20. Trei persoane au fost duse la audieri la Secția 8 de poliție. Aceștia au fost agresivi cu jurnaliștii și inclusiv cu jandarmii. Dintre sutele de persoane acolo, majoritatea sunt susținători ai PSD. Situația rămâne tensionată și este probabil ca busculadele să se repete.

Între timp, completul de 5 judecători a intrat în sala de judecată. Au fost luate măsuri speciale de siguranţă la Înalta Curte de Casație și Justiție, în ziua în care procesul lui Liviu Dragnea ar putea ajunge la final. Jandarmii au montat garduri pe trotuar pentru a împiedica eventualii protestatari. Inițial, jandarmii au montat garduri de protecție și în ușa instituției, pentru ca să le ridice când jurnaliștii au pus întrebări.

Sute de oameni se află acum acolo, liderul PSD făcându-și cu greu loc printre ei, fiind flancat de jandarmi dar și de susținături PSD (bărbatul în sacou bej).

În momentul în care Liviu Dragnea a ajuns acolo s-a produs o încăierare. Jandarmii l-au flancat pe liderul PSD în clădire. Potrivit relatărilor de la fața locului, unele persoane au aruncat cu apă. O persoană a fost ridicată de jandarmi. Nu se știe în acest moment dacă este un susținător al PSD sau un protestatar.

Dragnea si-a adus 400 de sustinatori de o calitate discutabila la termenul de azi, pentru a pune presiune pe judecatorii Inaltei Curti…Video: Digi 24

Publicată de Marian Eugen pe Luni, 15 aprilie 2019

Străzile din jur sunt blocate.

Sursa: Digi 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.