VIDEO Gest criminal al unui clujean: răstoarnă o femeie aflată în scaun special pentru persoane cu dizabilităţi

0
703

O femeie cu handicap a fost la un pas de tragedie după ce a fost răsturnată de pe scaunul pentru persoane cu dizabilităţi de către un tânăr. Acesta o însoţea pe o altă femeie care a atacat-o pe însoţitoarea victimei cu o umbrelă, potrivit informațiilor furnizate de Adevărul.ro. 

„La un pas de moarte, o femeie în scaun cu rotile este bătută şi rasturnată din scaun in Cluj-Napoca” – acesta este titlul clipului postat pe YouTue în care putem observa o scenă de o violenţă rară: un tânăr răstoarnă o femeie aflată într-un scaun special pentru persoane cu dizabilităţi. Incidentul se petrece într-o staţie de autobuz din cartierul clujean Mărăşti.

Loading...

O femeie, care pare însoţitoarea victimei, se ceartă cu o doamnă însoţită de mai multe persoane. Lucrurile se precipită şi aceasta din urmă atacă folosind o umbrelă. În conflict intervine şi femeia aflat în scaunul cu rotile şi intră cu roata din faţă în doamna cu umbrela.

Un tânăr care o însoţea pe aceasta din urmă, o răstoarnă pe femeia cu dizabilităţi de pe scaun, deşi aceasta nu mai reprezenta niciun pericol. Cei trei agresori pleacă într-o maşină galbenă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...