Video: cum a încercat Grapini sa-i fure un vot lui Kovesi. A fost înlocuită IMEDIAT!

0
3081
Loading...

Europarlamentarul Judith Sargentini (Grupul Verzilor) i-a reproșat Mariei Grapini (S&D) că „a sărit” cu numărătoarea un vot dat în favoarea fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi, în Comisia pentru libertăți civile, justitie și afaceri interne (LIBE) a PE, scrie ziare.com.

Judith Sargentini a oprit-o din număratul voturilor Maria Grapini, când a observat că un vot pentru Kovesi nu a fost luat în considerare și a renumărat ea voturile. Voturile date astăzi de europarlamentarii din LIBE au fost numărate de o comisie formată din Judith Sargentini, Roberta Metsola, Monica Macovei și Maria Grapini. Urna cu voturile a fost pusă pe o masă, iar cei patru europarlamentari au început să le numere unul câte unul.

Maria Grapini a fost cea care a inceput. „22”, a spus europarlamentarul roman, dupa ce a numarat voturile in cazul candidatului francez Jean-Francois Bohner. Urma numărătoarea voturlior în cazul Kovesi. În momentul în care Grapini ia buletinele de vot și începe să le numere, două dintre acestea par a fi lipite.

„Ho, ho, ho”, o întrerupre Sargentini, potrivit imaginilor. „Trei, trei, trei”, țipă Grapini, care-și dă seama că a greșit. „Îmi cer scuze”, a adăugat ea.

Loading...

„Nu. Dar lasă-mă pe mine să fac asta!”, îi spune Sargentini. Ea reia numărătoarea și îi ies cele 26 de voturi date pentru Kovesi.

„Ok”, se resemnează Grapini.

Maria Grapini a fost critică la adresa Laurei Codruța Kovesi. Ea a a încercat și în timpul audierilor să o pună în dificultate pe fosta șefă a DNA.

Observand ca Maria Grapini numara gresit voturile primite de Laura Kovesi, Judith Sargentini (Grupul Verzilor), intervine si o da la o parte, reluand ea numaratoarea…

Publicată de Marian Eugen pe Miercuri, 27 februarie 2019

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...