VIDEO Asfalt turnat direct peste iarbă în satul Văcarea din Argeș. Imagini incredibile filmate de un consilier local

0
2514

Imagini cu muncitori care toarnă asfalt cu lopata direct peste iarbă pe o uliță dintr-un sat din Argeș au ajuns pe internet. Autorul filmării, un consilier local din comuna Mihăești, spune că acțiunea nu putea avea loc fără știrea primarului.

Secvențele au fost surprinse de consilierul local Sorin Ion Andrei, potrivit site-ului epitesti.ro. În imagini se văd muncitori care au descărcat asfalt dintr-o basculantă și îl întind cu lopata direct peste iarbă pe o uliță din satul Văcarea, într-o acțiune de asfaltare.

Acțiunea a fost oprită după ce consilierul a filmat, iar primarul comunei, Gheorghe Matei, și patronul firmei au spus că muncitorii au turnat asfaltul de capul lor, potrivit site-ului menționat. Consilierul Sorin Ion Andrei îi contrazice însă, afirmând că nimic nu se petrece în localitate fără știrea primarului.

În compensație, patronul firmei ar fi promis că va asfalta suplimentar 100 de metri pătrați față de cât s-a angajat prin contract.

În Mihăești, Argeș , asfaltarea se face după reguli proprii.S-a turnat asfalt direct pe pâmânt, într-un singur strat, direct peste iarbă.

Publicată de PiteȘtiri pe Joi, 11 iunie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...