Va Invit la o dezbatere pe cel mai actual subiect. Dau eu startul!

0
127

În primul rând vreau să menționez că cele spuse mai jos sunt păreri strict personale. 

Din moment ce în ultimele zile apar tot mai multe postări despre referendum, biserică și homosexualitate, care creează tensiuni și de multe ori duc la injurii și atac la persoană, am decis să vă scriu și eu punctul meu de vedere despre aceste subiecte ca să putem dezbate ce avem de dezbătut, și am găsit chiar și un titlu:

„Cujetări din puțu’ gândirii…”

Văd că unii dintre voi se lasă prinși în această diversiune de prost gust a majorității parlamentare + BOR. Chiar îmi pare rău să văd asta dar haideți să vă întreb câteva lucruri din moment ce vă plac așa de mult dezbaterile pe aceasta temă.

Măi oameni buni… de asta are nevoie țara acum? Asta ne doare cel mai tare? Cine cu cine face ce și unde? Din cauza homosexualității ne pierdem noi valorile noastre? (Nu răspundeți cu ce vă zice POPA și nu vă mai lăsați conduși de paranoia) PSD+ALDE care face pe valorile românilor exact ce zice Bădălău că face pe Diaspora a ajuns acolo din cauza homosexualități sau din cauza lipsei de informație și educație a poporului? Presupun că din același motiv atâtea familii sunt destrămate, incomplete, cu copii fără părinți lângă ei pentru că au fugit toți de VALUL acesta de homosexualitate care vine peste noi, nu? Îi auzim pe toți strigând pe aeroporturi și în autocare „familia tradițională este pe cale de dispariție așa că plec din țară”. Instituția Familiei nu funcționează din cauza faptului că vor homosexualii să se căsătorească? Bărbații își înșeală nevestele de teamă că, dacă acest trend continuă, într-o buna zi toate vor ajunge să se iubească intre ele asa că preferă să profite de moment? (merge și invers întrebarea). Haideți să fim serioși oameni faini. Referendumul acesta e o diversiune finanțată din bani publici care se pare că funcționează foarte bine… „praf în ochi”… fix acum când suntem la cuțite cu UE și o gașcă de interlopi își bat joc de noi.

90% dintre cei care vor vota nu au cunoscut în viața lor o persoană care iubește o altă persoană de același sex. Ne considerăm cu toții mari Creștini care apără valorile neamului dar, din păcate, majoritatea au uitat că nu trebuie să judece pe nimeni. (sigur știți partea aia din Biblie cu “Cine dintre voi este fără păcat, sa arunce cel dintâi cu piatra…” – Ioan 8,7) Altcineva are job-ul respectiv și, sincer să fiu, mă-ndoiesc c-ar veni Dumnezeu pe Pământ să meargă prin biserici, pe la sate, să strângă semnături pentru acest Referendum. Iar în cazul în care veniți să dați în mine cu ce spune bunul Dumnezeu (dar rețineți ca intre ce face BOR și ce spune Dumnezeu e o mare diferență) și că o persoană cu valori Creștine nu ar accepta așa ceva, țin să vă aduc aminte că până și Papa Francisc (pentru care am respect, spre deosebire de ceea ce simt fată de Preafericitul, Preașmecheritul și Preaîmbogățitul Daniel) a îndemnat la toleranță. Sau el e Catolic și nu ne pasă de părerile lor? Sau poate nu crede în același Dumnezeu? Nu vă mai folosiți de religie pentru a vă scuza ignoranța și intoleranța.

Propun să lăsăm BOR`ul în pace să își vadă de treabă și să punem Biblia înapoi în sertar. Prea puțin ii pasă PSD-ului de familie… ceea ce vor ei e să ne ignorăm adevăratul țel. Haideți să rezolvam problemele cu corupția, să facem să se miște ceva în țara asta, și apoi, dacă homosexualitatea ne afectează cel mai tare, să ne batem capul cu daunele ireparabile aduse familiei tradiționale. (aici chiar m-a bufnit rasu’… pe bune) Toate trebuie făcute la timpul lor și acum NU este momentul pentru acest referendum. Deschideți ochii, oameni buni!

Este un subiect complicat și vă invit la o dezbatere CIVILIZATA și lipsită de spam și injurii.
Mulțumesc și o zi faină vă doresc!

Text semnat de către Mike Tamas

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.