USR oprește orice luptă internă si pune tunurile pe PNL, după ce Nicușor Dan a asigurat public că votează cu liberalii

0
368

Senatoarea Florina Presadă a vorbit cu ceva timp in urmă la Adevărul Live despre problemele din USR-PLUS Bucureşti, acuzându-i pe Vlad Voiculescu şi Claudiu Năsui că au venit cu o listă de delegaţi care să voteze locurile eligibile la parlamentare după cum li se va cere. Presadă e de părere că electoratul a taxat USR-PLUS la votul de la locale datorită faptului că conducerea USR „nu mai respectă de mult” principiul meritocraţiei.

”Dacă vom înţelege că trebuie să venim în faţa oamenilor cu o ofertă electorală care să ţină cont de meritocraţie şi performanţă, avem şanse să obţinem un scor foarte bun la următoarele alegeri parlamentare. Dacă oamenii vor vedea că venim cu o listă de oameni obedienţi conducerii, oamenii de vor taxa” – declara Senatoarea, la acea vreme.

Senatoarea considera că metoda de stabilire a candidaților pentru alegerile parlamentare este un „abuz” al conducerii USR. Asta se întâmpla nu demult, adică pe data de 8 Octombrie, 2020. De fapt, singura nemulțumire a dânsei era că a fost scoasă de pe lista de parlamentari a USR-PLUS așa că a inceput să arunce cu noroi in propriul partid. Mai precis, frica de a-si pierde fotoliul a făcut-o să reacționeze, ”dând din casă”…

Când vine vorba despre a-si apăra partidul in lupta cu alte partide, Senatoarea USR Florina Presadă a reacţionat vehement, miercuri seara, după ce fostul său coleg de partid şi actual primar al Capitalei Nicuşor Dan şi-a exprimat susţinerea faţă de PNL, declarând că pentru a trimite PSD-ul în opoziţie, opţiunea sa pentru votul de duminică este PNL.

Presadă susţine într-o postare publicată pe Facebook și citată de EpochTimesRomania, că declaraţia lui Nicuşor Dan potrivit căreia „PNL şi Orban sunt cele mai bune opţiuni pentru guvernare” ar fi „o aberaţie”. Senatoarea USR sugerează că edilul Capitalei ar fi luat această decizie de teama să nu fie lăsat „cu puşculiţa goală” la Primăria Capitalei.

„Eu ştiu cât m-am luptat inclusiv cu ciuma galbenă timp de 4 ani în Parlament. Să spui tu, Nicuşor Dan, că PNL şi Orban sunt cele mai bune opţiuni pentru guvernare, este o aberaţie. Nicuşor, clipeşte de două ori dacă te lasă Ludovic cu puşculiţa goală. În rest, rămâne cum am stabilit: ne vedem la guvernare! Iubiţi România cu ochii deschişi!”, a scris Presadă.

Precizăm că noul primar general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că PSD-ul trebuie obligatoriu trimis în opoziţie pentru tot răul pe care l-a făcut ţării şi că, pentru atingerea acestui obiectiv, opţiunea sa pentru votul de duminică este PNL, prezentând mai multe argumente prin care îşi justifică poziţia.

“Alegem pentru patru ani un Guvern care va fi în legătură şi cu autorităţile locale şi cu Preşedintele României. Alegerile sunt importante pentru că România are în momentul asta o uriaşă oportunitate de dezvoltare, 80 de miliarde de euro bani europeni, o oportunitate pe care nu avem voie să o ratăm. Consider important să mă exprim şi pe subiectul acesta şi pentru că mulţi oameni m-au învestit cu încrederea lor.

Consider obligatoriu să trimitem PSD în opoziţie după tot răul pe care l-a făcut şi României şi Bucureştiului şi pentru aceasta trebuie să ieşim duminică în număr mare la vot, opţiunea mea pentru votul de duminică este Partidul Naţional Liberal. Consider că un Guvern PNL puternic este cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment”, a precizat Nicuşor Dan. Detalii aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...