Un tată din Galaţi şi-a muşcat şi asfixiat bebeluşul de 7 luni. Scăpat cu viaţă, copilul a fost zdrobit în bătaie de bărbat

0
2851

Un bărbat din judeţul Galaţi a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor şi rele tratamente aplicate minorului după ce anchetatorii au stabilit că acesta şi-a torturat bebeluşul de doar 7 luni.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a solicitat luni, 15 iunie, arestarea preventivă a unui bărbat din judeţul Galaţi pentru tentativă de omor şi rele tratamente aplicate minorului. Faptele acestuia, de un barbarism ce cu greu poate fi descris în cuvinte, sunt detaliate de reprezentanţii Parchetului.

”Începând din luna mai 2020, bărbatul şi-a agresat fiul, un bebeluş de numai 7 luni, prin muşcături şi comprimarea cu degetele în zona feţei şi a toracelui. Faptele bărbatului au dus la afectarea integrităţii fizice şi psihice a propriului copil.

Mai mult, în 2 iunie, în timp ce se aflau la locuinţa din Vădeni, comuna Cavadineşti, judeţul Galaţi, bărbatul şi-a bătut din nou copilul, cauzându-i un traumatism cranio-meningo-cerebral cu hemoragie care au avut nevoie de 50–55 de zile de îngrijiri medicale”, a stabilit procurorul de caz în rechizitoriu, potrivit Mediafax.

Instanţa a dispus arestarea preventivă a individului pentru următoarele 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...