Un senator PMP a venit de la Cluj-Napoca, pentru a vota moțiunea de cenzură: Este foarte dureros. Am decalat operația

0
380

Premieră în Parlament. Un senator PMP a fost adus cu ambulanța pentru a vota la moțiunea de cenzură. Bărbatul urma să fie supus unei intervenții chirurgicale la Cluj-Napoca, însă a decalat operația cu o zi pentru a ajunge joi la Parlament.

Senatorul PMP Vasile Cristian Lungu a fost adus la Parlament cu ambulanța pentru a vota moțiunea de cenzură. El a fost transportat cu ajutorul unui scaun cu rotile din mașină.

Loading...

„Votul e secret. (Mă simt n.r.) destul de rău, după moțiune ma întorc la Cluj pentru operație. Președintele Tomac mi-a spus ieri că nu trebuie să vin, este exlus, dar pentru că au existat anumite voci cum că aș trăda partidul și aș masca asta cu boala, am decis să vin.
Domnul doctor de la Cluj m-a obligat să dau două declarații în care îmi aducea la cunoștință toate riscurile.

E un abces perirenal, cauzat de o înțepătură în coloană. Este foarte dureros. Mi s-a recomandat repaos. Am decalat cu o zi operația”, a declarat Vasile Cristian Lungu, senator PMP.

Președintele PMP, Eugen Tomac a spus că senatorul Cristian Lungu a solicitat, pe propria răspundere, să fie transportat cu ambulanța pentru a putea vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, deși acesta urmează să fie operat pe colon. „Cristian Lungu a solicitat, pe propria răspundere, să fie adus cu ambulanța la Parlament pentru a vota moțiunea de cenzură. Acesta urmează să fie operat pe colon”, a spus Tomac.

Senatorul PMP, Vasile Cristian Lungu, adus la Parlament cu ambulanta pentru a vota moțiunea de cenzurăD-l senator Lungu are colonul perforat. Trebuia operat de urgență, dar a amânat pt a veni la moțiune. De la Cluj a venit cu avionul, iar de la aeroport la parlament cu ambulanta privata

Publicată de PMP TV pe Joi, 10 octombrie 2019

Eurodeputatul Eugen Tomac, a declarat, luni, că parlamentarii formaţiunii au decis să voteze la vedere, joi, în favoarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului PSD.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...