Un senator din Pro România minte lumea pe Facebook, doar să câștige simpatie?

0
776

Un senator de la partidul lui Ponta, respectiv Pro România, pe nume Adrian Țuțuianu, se pare că este deja în campanie electorală. Nu altcumva, decât printr-o minciună de zile mari, așa cum reiese dintr-o postare a domnului Marius Simionică, om cunoscut pentru nenumăratele acțiuni caritabile pe care le-a făcut de-a lungul timpului, ajutat fiind în mare parte de către românii din străinătate. 

Iată ce spune senatorul Pro România, postare de la care a pornit neînțelegerea! 

Loading...

„FAPTE BUNE, înmulțite🙏

Finta, sat Gheboaia. Un tată se îmbolnăvește grav de ficat și nu mai poate munci. Așa că stă acasă, cu fetițele (Cătălina, Andra, Lili, Florina, Paraschiva și Andreea), în timp ce mama lor muncește pentru salariul minim într-o firmă de sortat deșeuri, la oraș. Aurica nu vine zilnic acasă, pentru a economisi banii de transport.

Doi oameni PRO, de care sunt mândru, au reușit să facă lucrurile puțin mai frumoase pentru această familie: Catalin Scripca (PRO România Bilciurești) a chemat în ajutor Asociația Caritabilă „Marius şi Prietenii”, intermediind construcția unei case. Tot el a donat familiei un motocultor, necesar gospodăriei / Costel Toader (PRO România Finta) a intermediat venirea noastră în ajutor, cu alimente, pături, haine, jucării, cărți, iar săptămâna viitoare va realiza fosa septică pentru noua locuință. Fetele sunt înscrise și la cursurile oferite de Asociația „Șansa Ta”.

O promisiune suplimentară a fost aceea că mă voi implica în continuare, alături de voluntarii PRO România Dâmbovița, pentru a sprijini această familie pe viitor.

Iată mesajul dat pe un grup intern, în care se încurajează distribuirea minciunii. 

P.S: numai cei care nu înțeleg durerile, încă acute, ale României profunde, pot vorbi cu dispreț despre alocațiile copiilor sau venitul minim garantat ca fiind „pomeni”. Nu ar putea să trăiască nicio jumătate de zi ca familia din Finta.#ProRomânia ProDâmbovița❤️#ProOameni👨‍👩‍👧‍👦”

Iată răspunsul lui Marius Somionică, referitor la postarea de mai sus:

➡️ Nu îl cunosc pe domnul Țuțuianu, habar n-am cine este şi nici nu mă interesează! Dl Țuțuianu nu a discutat niciodată cu mine, nici măcar înainte de a face asemenea afirmații care nu au nicio legătură cu realitatea. Nici pomeneală de așa ceva 😤

Vreme de câțiva ani, cealaltă asociație menționată de dânsul, se „ocupa” de familia de la #CasaNr3 si tot ce au putut „realiza” ați putut vedea in imaginile postate cand am ajuns acolo să cunosc fetele și să văd dacă și cum le putem ajuta.

NU NE-A CHEMAT NIMENI IN AJUTOR!

Eu am fost cel care a luat legătura cu asociația respectivă și m-am oferit să ajut, contrariat de faptul că nu vedeam niciun rezultat concret: situația familiei era aceeași de la o lună la alta, nu se observa nicio îmbunătățire – locuiau în același grajd.

Cazul a fost preluat de noi și a fost finalizat in cel mai scurt timp posibil, cu toate piedicile peste care am dat, inclusiv restricțiile impuse din cauza pandemiei Covid 19; piedici despre care am ales să nu vorbesc. Însă, dacă cineva din anturajul partidului sau al asociației respective dorește, pot veni cu mai multe amănunte.

Nu înțeleg cum, peste noapte, un proiect eșuat sau cel puțin blocat al lor, devine o mare realizare pt un partid politic, fără nicio implicare din partea lor! Cum este posibil SA ITI BATI EFECTIV JOC MUNCA UNEI ECHIPE de peste 1000 persoane, neavând nicio implicare sau asociere cu vreun partid politic. Cum să îți însușești munca lor? Cum poți asta?!

Mi-au ajuns multe mizerii la urechi. Nu degeaba punctez de fiecare data când am ocazia, că sunt APOLITIC, că nu mă interesează să ader la vreo formațiune politică, oricât de nouă sau de curată ar părea.

Mă dezic total de asemenea practici care nu îmi fac cinste nici mie, nici miilor de oameni care mă susțin in acțiunile umanitare din Romania. Si tocmai de aceea, constat cu dezgust cum acești oameni, încearcă să se ridice, să mai câştige câteva voturi lăudându-se cu munca altora. Realizările echipei mele se datorează in primul rând DIASPOREI care a înțeles că nu poate fi indiferentă la nevoile unor familii in impas!

Cu ajutorul DIASPOREI am ridicat până acum cele 3 case; mii de cetățeni români stabiliți prin alte țări, din puținul lor, s-au mobilizat exemplar de fiecare dată când a fost nevoie. Tot astfel, a fost posibilă și campania noastră in sprijinul celor aflați in linia I, in lupta cu noul coronavirus, făcând posibile achiziționarea de materiale de protecție pt personalul medical din 15 spitale si 4 servicii de ambulanță. Și aș mai putea enumera zeci de alte acțiuni ce implică mii de oameni care au dăruit si alte mii care au primit ajutorul. Mi-aș dori din suflet să înțelegeți și să nu mai procedați in acest fel, însă, sunt sigur că nu va fi deloc așa.

Iar în încheiere, dacă există vreun motiv pentru care aș alege să plec înapoi in Anglia…asta e: clasa noastră politică! Mizeria, hoția si nesimțirea celor care vor să conducă țara! Iar dacă şi voi sunteți de aceiaşi părere va rog sa dați un simplu SHARE/DISTRIBUIRE să ajungă la toți oamenii din politică care cred ca incă mai funcționează astfel de practici. ✌❤🇷🇴

Notă: capturile de ecran ale postărilor sunt parțiale, textul integral fiind cel scris. Rămâne să urmărim parcursul acestei povești în speranța că adevărul va ieși la suprafață. În cazul în care senatorul a mințit deliberat acesta a făcut un lucru deosebit de grav, afectând imaginea întregului partid care oricum nu era una prea strălucită, având în vedere că Pro România este partidul compus din cei care au debarcat din PSD.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...