Un preot se întreabă dacă cei care nu au votat la…

2
281

Cosmin Santi, cadru didactic al Facultății de Teologie de la Universitatea Valahia din Târgoviște, și preot paroh al comunității de la Viforâta, reacționează extrem de dur după eșecul referendumului.

Cosmin Santi, cadru didactic al Facultății de Teologie de la Universitatea Valahia din Târgoviște, și preot paroh al comunității de la Viforâta, reacționează extrem de dur după eșecul referenÎntr-o postare făcută pe contul său de Facebook, preotul Cosmin Santi consideră că biserica trebuie să-și reconsidere poziția în societatea din ce în ce mai laică și se întreabă dacă întoarcerea la metodele folosite de biserică în primele secole ale creștinismului nu este o cale de a reduce incultura și imoralitatea românilor, relatează Gazeta Dâmboviței.

«Astăzi cred că am înțeles unde se află națiunea română. Câtă incultură și imoralitate este în România. Biserica trebuie să își reconsidere poziția în societate.Este momentul să reutilizăm prescripțiile canonice cu privire la instituția penitenței din primele veacuri creștine, iar pentru dușmanii Bisericii și ai lui Hristos este momentul de a face uzanță de afurisire, anatemă și excomunicare.

E momentul să extirpăm răul din rădăcină pentru a nu se extinde acest cancer al necredinței în credincioșii fideli.Nu mai putem acorda binecuvântare la cununie, la înmormântare celor care luptă împotriva bisericii și a lui Dumnezeu», a scris Cosmin Santi pe Facebook.Postarea are setările de confidențialitate astfel încât să fie văzută doar de prieteni, precizează sursa citată.

sursa

2 COMENTARII

 1. sa-l anunte cineva pe popa asta ca homosexualitatea a existat de cand e lumea si nu are , in genereal , nimic in comun cu religia , indiferent care este aceasta ; in alta ordine de idei daca vrea sa facem apel la „primele veacuri crestine” , sa ne amintim cine au fost cei mai aprigi acuzatori ai lui Isus …..popii …biserica …. asa ca sa fim corecti si drepti !!! si cum Isus nu a condamnato pe Magdalena ci a spus „cel fara de pacat sa ridice primul piatra” …asi „indruma ” asemenea popi guralivi sa se uite mai bine in ograda lor care colcaie de homosexuali si mai grav de ….pedofili !

 2. Biserica nu da bnecuvanatre decat pe bani pentru ca au un serviciu popi sant al serviciu
  Nu dau bineuvabtare gratuit
  Asa ca sa ma lase cu bisericile astea stiu sa ia decat banii
  Nu au nimic sfant
  Sant niste persoane care iau banii de la populatie mintindui ca cine stie ce fac
  Si cununiile si toate cacaturile e obligatoriu ca pana la urma nu ma intereeseaza ce mi spuen preotul acolo ca o face pe bani cere taxa asa ca nare nimic sfant

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.