Un doctor psihoterapeut din Timișoara răbufnește pe Facebook: EU SUNT CEL CE SCOATE DRACII DIN VOI…NU DIN COPII VOȘTRI!!! Băăă….TREZIȚI-VĂ ODATĂ!

2
11003
Foto: Facebook Dr Cătălin Ilie
Loading...

”Înainte de a căuta calitățile unui om…să vă fie frică de defecte lui, acelea stau ascunse și ies la iveală mai repede decât vă imaginați” spune pe pagina lui de Facebook, Dr Catalin Ilie. Dintr-o postare mai recentă însă, se pare ca acesta a ajuns la capătul răbdărilor!

Iata ce mesaj tranșant transmite el, către națiune: ”Și…BOALA…MERGE MAI DEPARTE!
Din ce în ce mai multe cazuri cu copii care nu mai aud, nu mai văd , își smulg părul din cap, se mastubează, au “ADHD” ! Îi plimbați pe la specialiști care mai de care, tratamente și investigații și rezultatul este….unul fără valoare! Într-un târziu ajungeți cu ei la mine…
LA MINE???!!! Păi voi chiar nu ați reușit să încă să vă dați seama cine sunt și ce fac!!!
EU SUNT CEL CE SCOATE DRACII DIN VOI…NU DIN COPII VOȘTRI!!!
Băăă….TREZIȚI-VĂ ODATĂ! Copii nu au probleme sau cel puțin nu au avut până nu…I-AȚI ÎMBOLNOVIT VOI!!! Copii s-au săturat să vă mai AUDĂ țipetele vostre , înjurăturile și acuzele pe care vi le aruncați în RELAȚIILE BOLNAVE!
Copii sau săturat să vă mai VADĂ comportamentul alterat în relațiile compromise!
Copii au “ADHD” pentru că văd agitația unei familii care ar trebui să aibe pace , liniște și înțelegere! Copii iși smulg părul din cap ( tricotilomania) pentru că nu mai vor să mai arate ca voi…ca niște monștri dezgustători! Copii încep să descopere MASTURBAREA incă de la 6-8 ani când în familii sunt tensiuni penytru că nu este nici un pic de IUBIRE dar…să mai vorbin de sex!
CUM AȚI PUTUT SĂ FACEȚI COPII ÎN RELAȚII COMPROMISE ÎN CARE NU EXISTA ÎNCĂ DE LA ÎNCEPUT IUBIRE! Cât de inconștienți ați putut fi!!! Acestea sunt boli ale copilăriei???
Stați să vedeți când apar problemele adolescenței, băutură, droguri, jocurori de noroc, antisociali! TOATE ACESTEA SUNT DOAR CONSECINȚELE FAMILIEI CARE A TRANSMIS ÎNCĂ DE MIC INFORMAȚIILE NECESARE UNEI ASTFEL DE VIEȚI!
Iar apoi ca adulți…relații compromise, abandonuri, sinucideri…!
DA…BOALA MERGE MAI DEPARTE!”

Pe pagina dansului însă, găsim zeci de postări care se doresc a fi o adevărata oaza de ințelepciune strânsa pe tot parcursul experiențelor profesionale. Redăm incă una:

”Cine se aseamănă…se află azi în relații în care NU AU NICI UN DREPT…să se mai plângă!
Îmi este din ce în ce mai greu să accept faptul că vă tot plângeți de “jumătățile ‘ voastre alese cu integritate mentală (că doar ați fost smarți când ați făcut compromisul, calculândul după formula…la’s că merge”) pecetluite în fața ofițerilor de stare civilă semnând cu mâna voastră iar apoi în fața lui Dumnezeu …spunând DA din toată credința și inima voastă !
Azi îmi este greu să cred că oamenii…se SCHIMBĂ, această schimbare poate însă să apară prin traume majore, ajutorul profesiniștilor și susținre divină…și astfel se poate întâmpla un miracol! De ce este atât de greu???
Cea mai mare problemă a oamenilor care au o problemă este…să recunoască că…AU O PROBLEMĂ! Iar atunci când au recunoscut în sfârșit că au o problemă …să apeleze la ajutor(…și nu la acela al medicamentelor) pentru a înțelege alt PUNCT DE VEDERE NEUTRU la găsirea unor soluții pentru problema pe care…EI SINGURI și-au făcut-o ( iar aici când spun neutrii…nu mă refer la prieteni, familie, colegi ).
HAI SĂ TRECEM DIRECT LA SUBIECT!!! UITAȚI-VĂ ÎN OGLIDĂ ÎNAINTE DE A INTRA ÎNTR-O RELAȚIE!!! Și…nu mă refer doar la a vă privi frumusețea exterioară! Uitați-vă atenți la sufletul vostru, la modul de gândire și de ce nu…analizați însăși „portofelul vostru”!!!
În jurul vostu vedeți cum se adună „oameni care se…aseamănă” precum și oameni care ….se “adună pentru că sunt diferiții…dar se completează 
și nu este greu să îți dai seama că …ACEI OAMENI MINT! Evident că nu o să mai vorbesc despre fetițe, printzese tinere căsătorite cu moși frustrați bogați, sau despre doamne “ în floarea vârstei ” plasticate care nu se mai simt femei în nici o haină de firmă alături de soțul cu care îi este rușine și caută relații fragede care să le aducă înapoi cei „25 de trandafiri sau primăveri” care au trecut de mult, sau despre cavaleri pe care din păcate nu îi cuprind armurile strălucitoare datorită circumferinței taliei și de aceea se bagă în căruțe blindate cu mulți cai că dacă ar sta călare pe un singur cal…l-ar deșela săracul și nu ar mai ajunge să curteze printzesa care așteaptă “cuminte” să iasă din prizonieratul sărăciei, frustrărilor copilăriei, faptului că adevăratul Făt-Frumos a părăsit-o când ia văzut toanele de răzgâiată! NU! NU AM SĂ VORBESC DE ASTEA! Am să mă refer la cei ce se află în relații dar suferă și li se roade interiorul…din cauză că azi sunt în faza în care au tot ceea ce și-au dorit dar…NU ALĂTURI DE PERSOANA IUBITĂ! Și acelora eu le transmit….SĂ NU VĂ PARĂ RĂU…pentru că…VOI AȚI ALES CU INTEGRITATE MENTALĂ….și ați ales după chipul și asemănarea voastră DE ATUNCI deci…NU PUTEAȚI ALEGE O IUBIRE ADEVĂRATĂ…iar faptul CĂ ACUM vreți altceva mă face să mă întreb…DE CE CREDEȚI CĂ ACUM SUNTEȚI ALTFEL??? Doar pentru că ați înțeles pe propria piele că banii, prostia și compromisul…NU ADUC FERICIREA???”!

Asta si multe altele, le găsiți pe pagina dansului de mai jos!

 

Loading...

Educația copilului…începe cu educarea ta!Aș vrea să am puterea de a vă face să înțelegeți sensul metaforic al acestei…

Posted by Cătălin Ilie on 9 Martie 2018

Loading...

2 COMENTARII

  1. Desi mesajul e ok, nu cred ca e scris de un doctor!Un doctor are in spate mai multi ani de studiu decat are -probabil- autorul acestui articol, asa ca eu cred ca acest text plin de greseli de gramatica este „opera” unui individ cu studii medii dar nu dintre cei straluciti, mai exact un elev de nota 5-6 si care vrea sa lase o „urma” pe net! Sau de un student la jurnalism care-si „incearca mana”….., cam acelasi lucru! Repet, mesajul e bun si poate in alta forma l-as fi crezut; asa cum e…. Mai incearca!

    • Indiferent cine a scris textul de mai sus,medic , jurnalist sau un om fara prea multa pregatire scolara, a subliniat foarte bine ceea ce se intampla in societatea romaneasca la momentul actual. Se trage un semnal de alarma,demn de luat in serios.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...