Un doctor a salvat viaţa unui pasager de la bordul unui avion sugându-i urina direct din vezică timp de 40 de minute VIDEO

0
330

Atunci când unui pasager în vârstă i s-a făcut rău, în timpul unui zbor din Guanzhou la New York, un doctor aflat printre călătorii de la bordul avionului a reuşit să-i salveze viaţa sugându-i urina, timp de 37 de minute, din vezica blocată, cu un tub de plastic şi o sticlă de vin goală, potrivit informațiilor oferite de Adevarul.

Zborul China Southern Airways CZ3009 cu destinaţia New York City mai avea şase ore până la aterizare, atunci când un pasager cu stomacul balonat a început să se simtă rău şi să transpire abundent.

Loading...

Echipajul a făcut un anunţ de urgenţă şi a întrebat dacă printre pasageri se află vreun doctor. Chirurgul Zhang Hong a identificat imediat problema bărbatului care nu putea să urineze şi începuse să se simtă rău.

„Atunci când am văzut că bărbatul de abia mai suporta durerea, primul meu gând a fost cum anume putem scoate urina din vezica lui. Era aproape de intrarea în şoc şi viaţa lui era serios în pericol dacă nu interveneam de urgenţă”, a spus docotrul Hong, şeful secţiei de chirurgie vasculară din cadrul Spitalului Universitar Jinan, China.

Medicul a întrebat familia bărbatului aflat în durere despre istoricul său medical. „Familia sa a spus că a mai suferit din cauza unei măriri de prostată, şi astfel am presupus că acest lucru a dus la această retenţie de urină”, a declarat doctorul Hong presei din China. Acesta a încercat să improvizeze un cateter urinar din paiul unei cutii de lapte, nişte bandă adezivă şi o seringă din chitul de prim ajutor aflat la bordul avionului. Din păcate acul seringii era mult prea subţire, iar Zhang Hong a realizat că singura soluţie pentru a salva viaţa pasagerului era să-i suga urina. În următoarele 37 de minute acesta a supt 800 de ml de urină, scuipând-o într-o sticlă goală de vin.

O scurtă filmare cu doctorul Zhang Hong salvându-i viaţa eroic a înregistrat 20 de milioane de vizualizări în doar 24 de ore.

„Instinctul unui doctor este să salveze vieţi. Nu există altă cale. Nu m-am gândit prea mult atunci la ce urma să fac”, a mai spus doctorul Hong.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...