Un bărbat al cărui tată a murit de COVID a fost huiduit de protestatari, când le-a reproșat că au ieșit în stradă

0
1967

A fost treia seară de proteste în România față de restricțiile împotriva răspândirii COVID. În Capitală, sute de persoane au plecat mai întâi în marș de la Piața Universității și s-au oprit întâi în fața Ministerului Afacerilor Interne și a Ministerului Sănătății.

Ulterior s-au oprit în Piața Victoriei. Erau deja peste 1.000 de persoane. Atunci s-au hotărât să plece spre Palatul Cotroceni.

„Ieșiți din casă, dacă vă pasă!” – Sute de oameni au protestat în cea de-a treia seară la rând pe străzile Capitalei față de noile restricții de pandemie. Inițial s-au strâns în Piața Universității. Apoi au plecat în marș spre Ministerul de Interne și Ministerul Sănătății. La scurt timp, au plecat spre Piața Victoriei și apoi spre Palatul Cotroceni, unde au scandat „Demisia, demisia!” și „Jos cu starea de alertă! Jos cu starea de alertă!”

Peste 250 de oameni au protestat și la Constanța. Un manifestant a devenit recalcitrant, iar forțele de ordine au fost nevoite să intervină. De la balcon, un tânăr le-a atras atenția protestatarilor că tatăl său a murit în urmă cu două zile de COVID, dar cei din stradă i-au răspuns cu huiduieli.

Peste o mie de protestatari s-au adunat și la Craiova. Revoltați, oamenii au început să dea cu petarde și să aprindă fumigene: „Ale, ale, ale, ale! România sinceră, România liberă”.

Protest la Galați: Șoferul de taxi cu o sticlă de bere goală, clientul minor cu un briceag

La Galați, jandarmii au găsit un briceag asupra unui minor aflat la protest. În taxiul care îl adusese pe tânăr până acolo era și o sabie care i-ar fi aparținut șoferului.

La protestul din Botoșani, un bărbat aflat în stare de ebrietate a căzut în apropierea Pieţei Revoluţiei. Jandarmii şi poliţiştii au solicitat o ambulanţă, care l-a preluat şi l-a dus la spital.

Sursa știre : Digi24.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...