ULTIMUL EPISOD El Hormiguero 3.0 sau… spaniolii care încearcă să repete o fraza in limba română!

0
9952

După ce prima parte s-a bucurat de un real succes până la această oră având nici mai mult nici mai putin decat 79.404 distribuiri care cresc in continuare. A urmat a doua  cu 9.057 distribuiri pana in acest moment. M-am gândit ca multă lume așteaptă partea a III-a așa ca m-am pus pe treabă! Aceasta este și ultima, dar vom continua seria clipurilor comice, având in vedere ca sunt foarte apreciate, comentate si distribuite. Nu uitați că cele mai importante sunt distribuirile, ele arătând de fapt tuturor, sursa postărilor!

Și furate de alte pagini care n-au bunul simt sa distribuie si chiar dacă le-au re-postat, n-au avut bunul-simt de a menționa sursa. Am văzut descrierea scrisa de mine, pe zeci de pagini. Vezi Doamne, au stat ei si le-au tradus :))))

Primul clip a fost preluat de zeci de pagini, unii spunând la descriere că este vorba de către niste italieni. Am primit nenenumărate mesaje care îmi spuneau: cum ai tradus Clipul dacă nici nu ști ce limba vorbesc? Răspunsul este simplu: a fost repostat de către adminii altor pagini care în graba lor, au greșit la descriere. De-asta este esențial ca pe pagina care-l postează, să aibă parte de cele mai multe distribuiri!

Pablo Motos Burgos (născut pe 31 august 1965) este gazda lui El Hormiguero , un spectacol popular de televiziune spaniol.

Media Pablo Motos și-a început cariera de radiodifuzor și director al Radio Requena. Ulterior, a lucrat la Radio National din Utiel , apoi la Onda Cero Valencia , unde a prezentat si regizat programe precum Valencia , Ametist Partridge sau A doua mie, unde a facut parte din echipa de radio contribuabil la Radio Julia Otero.

Între septembrie 2002 și 22 iunie 2007, a fost lansat programul ” Nu suntem nimeni pe M80 Radio dimineața de luni până vineri, umplând spațiul lăsat de programul Foam cu mare succes. Nu a mai făcut programul cu echipa sa pentru a-și dedica întregul timp lui El Hormiguero , care a durat luni până joi. 

La televiziune a prezentat Megafalos Canal Nou (televiziune din Valencia ) și a fost unul dintre creatorii Clubului de Comedie . Coordonat scripturile din primii trei ani. In acel moment a creat The Night … cu Fuentes and Co., din care a fost coordonator de scenarii si producator executiv.

Din septembrie 2006, el a prezentat și regizat El Hormiguero în canalul general Cuatro . În primul său an, a fost un program săptămânal difuzat duminică seara și din septembrie 2007 difuză luni până joi și sâmbătă noaptea. De la aproximativ 21:30 la 22:30.

În 2007 a prezentat spectacolul tradițional de Anul Nou în Cuatro, împreună cu colegii săi Trancas și Barrancas.

El a participat, de asemenea, la inaugurarea fotbalului Euro Cup 2008 în Cuatro.

El hormiguero este un show de televiziune produs de 7 și acțiune pentru rețeaua spaniolă Cuatro până în septembrie 2011 și pe Antena 3 din septembrie 2011 , a avut premiera la 24 septembrie 2006 . Conținutul său se referă la umor , magie , interviuri și experimente științifice de divulgare .

Este prezentat și regizat de Pablo Motos , în colaborare cu marionetele Trancas, Barrancas și Petancas . Programul are, de asemenea, colaborări dintre Juan , Damián , Marron , Jandro , Luis Piedrahita , Marta Hazas , Anna Simon , Ana Morgade , Monaguillo , Yibing Cao, printre alții …

Programul a fost lider în fâșiile sale două sezoane consecutive, sezonul al zecelea a terminat cu cele mai bune date istorice.Deoarece formatul se află pe Antena 3 , audiența a crescut consecutiv în fiecare an.

Programul a avut o audiență înaltă la vizita lui Isabel Pantoja în data de 30 ianuarie 2017, unde formatul a depășit 4,7 milioane de spectatori și 23,8% din cota de ecran și cu vârfuri de 6 milioane spectatori și 30% .

Vă invit sa urmăriți mai jos, partea a III-a care nu e deloc mai prejoasă!

Dacă și acest clip va avea un real succes, promit să mai revin și cu altele ?

DISTRIBUIȚI DOAR DACĂ VA FACE SA RÂDEȚI ?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here