Tupeu de BORfaș: Rădulescu ameninţă ministrul Justiției! Dacă susţine desfiinţarea SIIJ, va pleca, iar cariera ei politică se va încheia

0
1776
Loading...

Cătălin Rădulescu a afirmat, că în cazul în care Ana Birchall va susţine desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), atunci „va pleca şi cariera ei politică se va încheia”. Deputatul PSD precizează că nu susţine impozitarea pensiilor de serviciu ale magistraţilor.

„Vreau sa afirm public câteva lucruri, cu mare convingere: 1. Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie trebuie sa fie consolidată şi trebuie transformată în direcţie, aşa cum este DNA şi DIICOT, fiind singura redută pentru respectarea drepturilor şi libertăţilor romanilor şi împotriva abuzurilor din justiţie ale magistraţilor. Voi fi împotriva oricărui membru PSD care va dori altceva. Dacă colega Birchall doreşte altceva va pleca şi cariera ei politica se va încheia; 2. Impozitarea pensiilor magistraţilor e o eroare gravă pe care am putea să o facem. În toată lumea există aceste pensii de serviciu (şi nu speciale, cum spun unii care habar nu au) şi ele sunt precizate şi în legea 303 și 304, eliminarea sau impozitarea lor fiind neconstituţională. Am rezolvat totul şi acum vrem sa ne punem în cap şi toți magistraţii ? Chiar şi pe aceia care ne-au susţinut toate modificările prin legile justiţiei şi au susţinut secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie? Nu susţin sub nicio formă impozitarea pensiilor de serviciu ale magistraţilor”, a scris Cătălin Rădulescu, miercuri, pe Facebook.

Rădulescu îi atacă pe baronii PSD

Social-democratul a adăugat că îi va susţine pe toţi miniştrii care şi-au făcut treaba şi nu va permite ca aceştia să fie înlocuiţi cu nişte anonimi.

Loading...

„3. În toti aceşti 7 ani, am susţinut mereu, ca pe funcţiile ministeriale să punem profesionişti, oameni impecabili cu mare experienţă în domeniu, pe care românii să îi aprecieze şi să îi iubească şi nu hahalere puse prin presiunea preşedinţilor de organizații judeţene, de care românii să radă şi care să ne facă de râs. În acelaşi timp, voi susţine totdeauna miniştrii care şi-au îndeplinit din plin mandatul, care au muncit zi şi noapte, care sunt cunoscuţi şi iubiţi pentru ceea ce au făcut pentru români şi nu voi accepta ca să fie schimbaţi cu no-name-uri, numai pentru că alţii care nu au făcut nimic sunt invidioşi sau pentru că nu sunt securişti ca ei”, a susținut Rădulescu.

Deputatul Mitralieră Cătălin Rădulescu a creat controverse, cu o postare legată de protestele din Piața Victoriei. „Nu ne provocați că venim 1 milion și vă călcăm în picioare”, le-a transmis acesta oamenilor care protestează în stradă împotriva Guvernului și a PSD-ului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...