Tudorele, nu mai faci ceva? „Poate s-a pierdut prin poștă ievaluarea aia a ta”. Toader primește mesaje ironice din partea românilor

0
1718
Loading...

Tudorel Toader, ministrul Justitiei care a fortat demiterea Laurei Codruta Kovesi, primeste mesaje ironice pe Facebook prin care i se aduce aminte de „evaluarea” facuta viitorului sef al Parchetului European.

„Profesore, cica au pus-o astia pe Codruta procuror european! Poate s-a pierdut prin posta ievaluarea aia a ta”, i-a transmis un roman pe Facebook lui Tudorel Toader. Fostul ministru al Justitiei nu a raspuns acest comportament fiind tipic aleșilor neamului, după ce o dau în bară.

Tudorel Toader a declansat „ievaluarea” lui Kovesi si apoi demiterea sefei DNA dupa ce Codrin Stefanescu a lansat celebrul indemn „Tudorele, fa ceva!”.

Loading...

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat rezultatele evaluării făcute procurorului general al României, Augustin Lazăr, și procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi. „Eu personal am realizat evaluarea, fără niciun fel de presiune, fără niciun fel de ingerință”, a declarat Toader.

„În intervalul de timp care a trecut, am întocmit un raport de evaluare, care are un număr de 19 pagini și, eventual, o concluzie”, a spus Tudorel Toader, care a susținut că „premisa fiecărei autorități este să rămână în marca ei constituțională”. Iar concluzia s-a lăsat așteptată – în jur de 45 de minute, în care ministrul Justiției a ținut un lung discurs, împănat cu exemple din jurisprudența CCR și cu zâmbete ironice la adresa exasperării jurnaliștilor care așteptau anunțarea unei decizii.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...