Tudorel Toader, mesaj despre înfiinţarea Secţiei Speciale „pentru cei care nu vor să afle adevărul“

0
1085

Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader a postat, vineri seară, pe Facebook, un mesaj referitor la înfiinţarea, la iniţiativa „comisiei Iordache”, a Secţiei speciale, postarea având titlul: „Pentru cei care nu vor să afle adevărul”.

Tudorel Toader a postat, vineri seară, pe Facebook, „pentru cei care nu vor să afle adevărul!”

Loading...

„La iniţiativa Comisiei speciale (comisia Iordache), Parlamentul a adoptat Legea 207 din 20 iulie 2018, pentru modificarea şi completarea Legii nr.304/2004 privind organizarea judiciară, iar prin art. 88 indice 1 – 88 indice 9 a consacrat şi înfiinţarea Secţiei speciale de investigare a infracţiunilor din justiţie, urmând apoi întreaga odisee parlamentară, cu multe controverse şi neconstituţionalităţi!!!”, a arătat Tudorel Toader.

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a expus, în debutul şedintei de Guvern de vineri seara, motivele pentru care Secţia Specială ar trebui desfiinţată. Predoiu a spus că organisme internaţionale s-au opus înfiinţării acestei Secţii care a fost constituită fără o consultare publică şi cu reacţii negative din partea multor magistraţi. „Analizăm propunerea, de principiu mi se pare o propunere corectă şi ea e şi în programul de guvernare”, a spus premierul Ludovic Orban.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...