Traian Băsescu ‘Liviu Dragnea trebuia să ia ani grei de pușcărie în dosarul Referendumului, dar a fost protejat de Kovesi’

0
143

Traian Băsescu a făcut noi dezvăluiri despre celebrul dosar al Referendumului din 2012, în care Liviu Dragnea, șeful PSD, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Conform fostului președinte al României, Dragnea a primit o condamnare blândă pentru prietenia pe care a avut-o cu fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi.Totodată, conform lui Băsescu, Dragnea nu ar fi avut în intenție să de o lege a amnistiei și grațierii.

”Părerea mea e că Dragnea nu a vrut niciodată să dea o lege a amnistiei și grațierii tocmai datorită prieteniei sale cu sistemul. El a primit o condamnare cu suspendare în dosarul Referendumului pentru că a avut o înțelegere cu Kovesi. El a avut un tratament preferențial, trebuia să ia ani grei de pușcărie. S-au furat peste două milioane de voturi la referendumul din 2012. Erau sute de șefi de secții de votare care trebuiau băgați în pușcărie.”, a spus Traian Băsescu la TVR 1.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.