Tomac: Azi dimineaţă deschid e-mailul şi văd că mi-a scris Liviu Dragnea

0
644
Loading...

Liderul PMP Eugen Tomac a anunţat, sâmbătă, la Şcoala de Vară, că premierul Viorica Dăncilă i-a trimis e-mailul cu invitaţia de aderare la „Pactul Bunăstării” de pe adresa de e-mail a lui Liviu Dragnea. Astfel, acolo unde apare numele celui care trimite e-mailul era scris „Liviu Dragnea_Cabinet Preşedinte”. Acest lucru l-a determinat pe preşedintele PMP să afirme că, prin gestul său, Viorica Dăncilă nu face altceva decât să confirme „că este un premier marionetă, instalată de Dragnea”.

„Asistăm la o încercare disperată prin care Dăncilă vrea să ne transmită că este altceva. (…) Azi dimineaţă, mi-am deschis e-mailul şi văd că-mi scrie Liviu Nicolae Dragnea, mesaj către PMP. Preşedintele PSD mi-a scris un mesaj prin care ne invită să aderăm la mesajul lui Dragnea. Apreciez gestul lui Dăncilă de a ne confirma, încă o dată, că este un premier marionetă, instalată de Dragnea, la palatul Victoria”, a declarat Eugen Tomac, citat de Mediafax.

Şeful PMP a anunţat că partidul său nu va semna „pactul bunăstării” propus vineri seara de Dăncilă şi că singurul pact la care va adera PMP este cel prin care actualul Guvern va fi demis.

„Dăncilă, scrie în numele tău, nu în numele lui Dragnea. Pactul vostru propus poate fi acceptat cu o singură condiţie, noi aderăm la pactul prin care trimitem Guvernul Dragnea trei, acasă, acesta este singurul pact la care aderăm”, a precizat Tomac.

Loading...

Reamintim că premierul Viorica Dăncilă le-a propus, vineri seară, forţelor politice din opoziţie semnarea unui „Pact Naţional pentru Bunăstarea Românilor”, document menit să reprezinte „garanţia politică a continuării creşterii nivelului de trai al românilor în perioada următoare”. Detalii aici.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...