Timiș. Cum și-a pedepsit o femeie soțul pentru că nu a votat la referendum

0
875

Scandalul izbucnit într-o familie din Timiș, din cauza referendumului pentru redefinirea familiei, nu a putut luat sfârșit decât cu ajutorul poliției și s-a soldat cu intrevenția unui echipaj.

Doi soți, părinții a patru copii, s-au luat la ceartă duminică seară, când au dat față veștii că referendumul pentru familie nu va fi validat din cauza prezenței scăzute la vot. Problema a fost dezbătută la câteva pahare de alcool. Femeia şi-a amintit că bărbatul ei nu catadicsise să treacă pe la secţia de votare şi a început să-i facă morală că nu a ascultat de preot și l-a acuzat de ignoranţă, relatează Opinia Timișoarei.

Iritat la culme de reproșurile soției, bărbatul i-a dat câteva palme partenerei de viață, însă femeia a ripostat, a pus mâna pe un cuţit şi şi-a atacat bărbatul, lovindu-l de mai multe ori. A fost solicitată intervenția ambulanței cu un apel la 112. Bărbatul rănit, în vârstă de 38 de ani, a fost dus la spital pentru îngrijiri, iar soţia lui, de 39 de ani, a fost reţinută de poliţişti. Pentru că leziunile nu erau grave, bărbatul nu a rămas internat în spital şi s-a întors acasă. Soţia va fi cercetată pentru violenţă în familie.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.