Textul ăsta trebuie citit de toți aceia care spun „nu merg la vot, toți sunt la fel”. Ce răspundeți acum??

0
201

„La ora 21:00, duminica, exit-poll-urile au anuntat o diferenta de 200.000 de voturi in favoarea doamnei Dancila. Efortul de ultima ora al diasporei s-a dovedit inutil.

Luni la ora 12:00, dupa numararea a 99.5% din voturi ecartul a scazut la 33.000 de voturi in favoarea doamnei Dancila, dar a devenit evident ca dansa este urmatorul presedinte al Romaniei.

Loading...

Miercuri, 27 noiembrie, BEC a dat publicitatii procesul verbal prin care se anunta castigatorul cursei prezidentiale.

Desi depunerea juramantului si preluarea functiei de presedinte urmau sa aiba loc peste cateva saptamani, echipa presedintelui ales Viorica Dancila a inceput negocierile cu fortele parlamentare pentru a realiza o noua majoritate parlamentara, conforma cu rezultatele votului, care sa introduca o motiune de cenzura impotriva guvernului Orban.

Guvernul Orban a cazut la data de 5 decembrie, iar pe data de 12 decembrie a fost ales noul guvern PSD-ALDE-ProRomania-UDMR. Prim-ministru a fost numit domnul Paul Stanescu, iar vice-prim-ministru este doamna Olguta Vasilescu.
Toti secretarii de stat demisi in lunile octombrie si noiembrie au fost repusi in functii.

Pe data de 21 decembrie 2019 doamna presedinte Dancila a depus juramantul de credinta. Pe data de 22 decembrie 2019, noul presedinte a depus o coroana de flori la monumentul celor morti in revolutia de acum 30 de ani si a emis un decret de gratiere a domnului Liviu Nicolae Dragnea, care ulterior i-a devenit consilier.

Sute de mii de bucuresteni au iesit in strada, insa procesul de adoptare prin OUG-uri a legistatiei in domeniul justitiei nu a putut fi stopat. „Avem legitimitatea castigata la vot”, a declarat presedintele ales al Romaniei.

Jandarmeria a decis sa intervina in forta, pentru a pune stop elementelor dusmanoase sprijinite de statul paralel. Prin alte OUG-uri au fost puse sub control strict organizatiile neguvernamentale si presa.

—————
Poate sa fie o fantezie idioata sau poate sa devina istorie.
Tu alegi, cand nu alegi! Mergi la vot duminica!”

La ora 21:00, duminica, exit-poll-urile au anuntat o diferenta de 200.000 de voturi in favoarea doamnei Dancila. Efortul…

Publicată de Cătălin Teniţă pe Vineri, 22 noiembrie 2019

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...