Te întorci în România după 15 iunie? Vezi lista țărilor pentru care se elimină măsurile de carantină/izolare la domiciliu

0
445

Autoritățile au publicat lista celor 17 țări pentru care se elimină măsurile de carantină/izolare la domiciliu pentru persoanele asimptomatice care sosesc în România. Tot din 15 iunie, se reiau zborurile către și dinspre aceste țări.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis sâmbătă eliminarea măsurilor de carantină/izolare la domiciliu pentru persoanele asimptomatice care sosesc din:

Loading...

-Austria

-Bulgaria

-Cehia

-Cipru

-Croația

-Confederația Elvețiană

-Germania

-Grecia

-Islanda

-Letonia

-Liechtenstein

-Lituania

-Malta

-Norvegia

-Slovacia

-Slovenia

-Ungaria

Totodată, CNSU a decis reluarea zborurilor către și dinspre țările menționate mai sus. Ambele măsuri se aplică începând cu data de 15 iunie.

Zborurile către şi dinspre respectivele ţări se vor relua în condiţiile stabilite de HG 394/2020 privind declararea stării de alertă şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare.

CNSU anunță că lista cu țările pentru care se aplică eliminarea măsurilor de carantină/izolare, se va actualiza săptămânal de către Institutul Național de Sănătate Publică, în fiecare zi de luni până la ora 16:00, în vederea introducerii în listă a unor noi țări.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...