Surse: Marius Bota a plecat cu bilele la votul moțiunii de cenzură. Cum a votat deputatul PSD

0
1273

Deputații PSD Marius Bota și Gabriel Petrea, dar și fostul membru PSD Mihăiță Găină au votat moțiunea de cenzură.Însă, potrivit unor surse Digi24, deputatul Marius Bota a simulat votul și a plecat cu bilele.

Deputatul PSD ajunge în dreptul urnelor și ține pumnii strânși, câteva secunde, însă din imagini nu pare că dă drumul celor două bile. Marius Bota și-ar fi anulat astfel votul.

Loading...

Totodată, parlamentarii din grupul minorităților, inclusiv liderul grupului, Varujan Pambuccian, au introdus bile în urnele de vot.

Reprezentanții Puterii și Opoziției s-au poziționat în preajma pupitrului de unde se citește lista parlamentarilor pentru ca senatorii și deputații să voteze.

Printre cei care asistă lângă pupitru se numără Daniel Constantin (ProRomânia), Lia Olguța Vasilescu (PSD), Florin Roman (PNL) și Robert Turcescu (PMP).

În sala de ședință se află și liderul PNL, Ludovic Orban, care a fost invitat de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, să meargă în zona rezervată invitaților.La vot asistă și premierul Viorica Dăncilă, care este înconjurată de parlamentari PSD și membri ai Executivului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...