Surse HotNews: Liviu Dragnea a ținut legătura cu un subsecretar de stat din MAI care a dat ordine la protestul din 10 august

0
1531

Surse din DIICOT citate de HotNews.ro susțin că un subsecretar de stat din Ministerul de Interne, Mihai Valeriu, ar fi ținut permanent legătura cu Liviu Dragnea și cu liderii huliganilor în timpul protestelor din 10 august 2018. Acest oficial din MAI ar fi fost cel care a dat ordinele după ce fostul ministru Carmen Dan, aflată oficial în concediu în ziua respectivă, a venit la minister și a preluat comanda operațiunilor.

Informația că ar fi existat o comunicare între Mihai Valeriu, liderii huliganilor și Liviu Dragnea nu face parte din raportul desecretizat joi de Ministerul de Interne, precizează HotNews.

Loading...

Pe de altă parte, HotNews citează, tot pe surse, informații din raportul desecretizat joi de Ministerul de Interne, potrivit cărora fostul ministru de interne Carmen Dan, care se afla în concediu în 10 august 2018, a venit la biroul de la Ministerul de Interne și a preluat comanda operațiunilor în jurul orei 12:00. Ea a preluat comanda de la Nucu Marin, secretar de stat în MAI la acea dată. Din acel moment, ordinele au fost date prin intermediul lui Mihai Valeriu, subsecretar de stat, au precizat surse apropiate dosarului, citate de HotNews.

Ministrul de interne, Marcel Vela, a anunțat joi că raportul privind intervenția autorităților la protestele din 10 august 2018 a fost declasificat și a fost pus la dispoziția DIICOT, care are în desfășurare o anchetă penală. Raportul este declasificat, dar nu poate fi făcut public înainte de a fi încheiată ancheta. Decizia aparține DIICOT, a subliniat ministrul.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...