Știre de ultima ora: Liviu Dragnea, audiat la Parchetul General

0
81

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost vineri la Parchetul General. El a afirmat că este audiat de procurori în calitate de martor, într-un dosar.

Actualizare 19:20 -Liviu Dragnea a ieșit din sediul Parchetului General. „Am fost citat ca martor în legătură cu afirmațiile despre tentiva de lovitură de stat. Am prezentat procurorului dovezile la aceste afirmații”, a declarat președintele PSD, care a adăugat că nu a depus niciun document în acest sens.

„Jandarmeria a procedat legal în condițiile în care acolo au fost niște violențe destul de mari”, precizează Liviu Dragnea.

Întrebat cine e de vină pentru violențele de la protestul din 10 august, șeful PSD a răspuns că „cine a organizat aceste violențe”. Liviu Dragnea a declarat când a ajuns la Parchetul General că a fost citat în calitate de martor, dar nu a dezvăluit despre ce dosar e vorba. Întrebat dacă este posibil să aibă legatură cu ipoteza avansată de aceasta, privind faptul că în seara zilei de 10 august a fost vorba de o lovitură de stat, șeful PSD a spus că „speră că despre asta e vorba”.

Liviu Dragnea a promis că va da declarații după ce va ieși de la Parchetul General.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declara duminică seară la Antena 3 că instituţiile statului n-au greşti cu nimic când au intervenit în forţă în Piaţa Victoriei în 10 august, având suficiente elemente „ca să vorbim de o tentativă de lovitură de stat”. Dragnea a mai spus că este convins că săptămâna viitoare vor ieşi la iveală dovezile că protestul a fost o tentativă de lovitură de stat şi a fost finanţat din plan extern.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.