Ştefan Bănică Jr, cel mai dur atac la adresa Guvernului! Peste 2.000 de oameni l-au aplaudat îndelung!

0
444

Ştefan Bănică jr. (51 de ani) a susţinut, la Bucureşti, tradiţionalul spectacol dedicat femeilor, cu ocazia zilei de 8 martie.

Artistul a oferit un spectacol senzaţional la Circul Metropolitan din Bucureşti, prin care a sărbătorit femeia, pentru al nouălea an consecutiv.

În timpul show-ului, artistul a rostit următoarele cuvinte: „Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani”, conform jurnalistilor de la realitatea.net, prezenți în sală. În timpul show-ului, îndrăgitul artist a transmis un mesaj care a precedat melodia „Vorbe în vânt”.

„Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani”, a spus Ştefan Bănică jr, pe un ton calm, dar ferm şi apăsat. În acel moment, cei peste 2.000 de oameni aflaţi în sală s-au ridicat şi l-au aplaudat îndelung. Ştefan Banică jr este singurul artist român care susţine anual două productţi muzicale de anvergură, ambele înregistrând cea mai mare longevitate în peisajul muzical românesc: celebrele concerte de Crăciun (17 ani neîntrerupţi de existenţă) şi concertele din luna martie (care se desfăşoară pentru al 9-lea an consecutiv).

Cu o carieră impresionantă, de peste 30 de ani, în muzica, film, teatru şi televiziune, Ştefan Bănică este unul dintre cei mai iubiţi artişti români, reprezentând un adevarat brand în showbiz-ul din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.