Spaniolii îi spun ”sinpa”. Știi ce înseamnă? Nu e de bine!

0
143

După ce în primăvara anului trecut, 120 de români care au participat la un botez au fugit dintr-un restaurant din localitatea spaniolă Bembibre fără să plătească, ieșind din local în pas de conga și zbughind-o apoi spre mașini, a fost să se întâmple exact același lucru la o nuntă…

Familia unor români a organizat petrecerea de nuntă într-un local din oraşul spaniol Viveiro, dar după terminarea evenimentului membrii acestei familii au plecat fără să achite localului o factură de peste 8.000 de euro şi sunt de negăsit, astfel că poliţia spaniolă a cerut ajutor internaţional pentru a-i localiza, scrie La Vanguardia.

Familia ginerelui negociase preţul cu localul, fiind convenit să plătească un avans de 1.500 de euro înaintea nunţii şi 8.266 la terminarea petrecerii.

Conform presei locale, nunta desfăşurată pe 9 mai a fost una destul de luxoasă, rochia miresei fiind împodobită cu pietre Swarovski. Mai mult un ”celebru artist român”, cu siguranță unul dintre maneliștii în vogă, a fost adus cu o cursă charter să însufleţească petrecerea.

Cei aproximativ 200 de invitaţi au băut, au mâncat şi au petrecut până dimineaţă, iar când a venit ora când au trebuit să elibereze localul fratele ginerelui a promis că va achita factura a doua zi, motivând că nu poate plăti pe moment întrucât tatăl său are probleme de sănătate. Ziua următoare membri ai familiei au venit acolo cu aceeaşi scuză pentru a nu plăti, apoi au dispărut şi nu se mai ştie nimic de ei.

După zece zile de aşteptare, timp în care localul a încercat în zadar să-i contacteze la numerele de telefon lăsate, a fost sesizată poliţia spaniolă, care la rândul ei a cerut ajutor internaţional pentru localizarea în Spania, România sau într-o altă ţară a membrilor acelei familii acuzaţi de escrocherie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.