Situație dezastruoasă la Iași: șoferul strigă „jos”

0
536

„Avem o situație foarte urâtă în Iași. Nu știu ce comisie s-a adunat, iar mințile luminate de acolo au luat decizia să urce în autobuze doar un număr de cetățeni, adică doar cei care prind loc pe scaune, restul jos. Adică te urci în autobuz, iar șoferul strigă „jos”. Punct.

Avem așa: autobuzul 27, 44 și altele, dar eu cu acestea circul spre locul de muncă.

Loading...

Acestea două vin foarte rar și când prinzi unul deja faci o cruce mare.

Bun.

Înțeleg măsura, dar nu înțeleg de ce nu au suplimentat numărul de autobuze!

Pe mine, cetățean plătitor de taxe și de abonament pe mijlocul de transport în comun nu mă interesează CĂ NU AI autobuze în plus.

Le închiriezi dacă e nevoie și suplimentezi numărul lor dacă ai luat o asemenea decizie.

Nu lași oamenii în stradă în vreme de pandemie și caniculă sau îi împingi la reacții de frustrare și ură unul împotriva celuilalt.

Unii șoferi au devenit isterici din cauză că sunt amenințați că primesc amendă, iar în timp ce aștepți o oră un astfel de autobuz, nu există bănci pe care să te așezi. Nu te lasă să te urci în primul care vine odată la 30 de minute sau 40, aștepți pe următorul înca pe atât.

În stația ExpoMobila nu este nici umbră, nici bancă, oamenii bătrâni se așează pe jos după un stâlp de electricitate. Câtă umilință după o viață de muncă.

Unii șoferi opresc în stație, stau cu ușa închisă, iar cetățenii bat cu palmele în geamuri pentru că nu înțeleg de ce s-au oprit, dar nu deschid ușile.

Deci cum rezolvați problema asta, distinse minți luminate?

Sau în vreme de pandemie nu mai mergem deloc la muncă dacă nu avem mașină… mâncăm var de pe pereți, plătim întreținere cu frunze de brusture și îmbrăcăm copiii tot cu frunze…

Haideți vă rog găsiți soluții cu mintea lucidă, altfel mă văd nevoită să mă înscriu în audiențe la voi și se repetă istoria, o să vă plângeți că sunt rea, că vă înregistrez audiențele cu telefonul și redau aici fiecare cuvânt pe care îl scoateți pe gură, cum s-a mai întâmplat în trecut.

Ps. O să spuneți că trebuie sesizare. Am sunat la Primăria Iași și ofițerul de serviciu a zis că nu e nimeni în primărie. Comisia Tehnică e de găsit de luni.

Am sunat la Compania de transport în comun, la fel, nu e nimeni de găsit.

Doar noi proștii circulăm sâmbătă și duminică, de n-am mai circula niciodată, că uite cum necăjim stimabilii.”

Poza: ReporterIs

Avem o situație foarte urâtă în Iași. Nu știu ce comisie s-a adunat, iar mințile luminate de acolo au luat decizia să…

Publicată de Oana Vasiliu pe Sâmbătă, 1 august 2020

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...