Silviu Iliuta – tu ce făceai când a picat Facebook? Iată câteva răspunsuri “inteligente”

0
126

Românii au răspuns la intrebarea: tu ce faceai cand a picat facebook?

Marius, 22 ani, student:
„Eram la facultate, in curs. M-a lovit ca din senin. Am inceput sa tremur de am zis ca mor de inima. Vorbeam intr-un grup de facebook cu colegii mei de la celelalte grupe. pentru cateva minute a trebuit…a trebuit..sa ridicam ochii si sa ne privim!
Unii nu seamănă cu cei din pozele postate, nu i-am recunoscut!”

Ankutza Iubyrea Ta, nu dă varsta: „O nenorocire, fra-ere! Postasem de un minut poza mea in oglindă, cu fundul skos care iesea din pantaloni mei scurti si negri. Avea-m 150 de like-uri in primul minut, kand a crăpat!
Kilu’ meu! Acum trebuiea să am kam 2500 de like-uri si eu am numai 1800.
Jos feisbuci!”

Anisoara, 28 de ani, mamă:
„Eram in magazin. Impingeam căruciorul copilului si mă uitam pe tabletă. Cand s-a intamplat nenorocirea, a trebuit să ridic ochii si să mă uit in jur!!!
Mi-am dat seama că nu eram cu căruciorul copilului, ci impingeam butelia.
Si nu eram in magazin, ci in parc!”

Maryan Sukaru, 30 ani, Germania: „Care nare feisbuc moare. In Jermania, cand a pikat ascultam in masina ultimul singăl Gută. Sa oprit feisbucii exact kând plângea Guta, imi dăduse lacremele. Cand a picat, miam dat seama ca nu eram in masina mea, eram la volan si nu stiu kum o mână desfăcusese sub volan si făcea legătura in-tre fire. Din greseală, politistii a crezut că eu fur masina. Da eu plangeam, nu stiam ce fak, mâna lucra din obisnuintă.
Acum sunt fericit, kă sunt la sectie, dar aici e feisbuc. Să moară dujmani de oftică!”

Doamna Mariana, 62 ani, bunică: „Am făcut papanasi si nu pot posta poza cu ei! Acum…eu pentru cine dracu’ ammai făcut papanasi?!”

Kostel, 18 ani, elev:
„Eram singur acasă, in camera mea. Stăteam frumos, elegant, in pat… O vrăjeam pe una pe chat, imi arăta poze cu ea sexy, cand a venit dezastrul. Oamenii din bloc au inceput sa urle! Era jale mare, tipete! Apăsam ca disperatul pe taste, mă treceau transpiratiile, boss! Tocmai punea un selfie cu ea in patru labe! Poza nu s-a incarcat 3 minute! Am inceput să urlu si eu si a trebuit, ca sa termin treaba, sa ma uit pe o din aia sexy… cum ii zice??? Revistă.

Tony Poptamas, OM, cantaret si filosof: „Mă aflam in baie, pe wc. Tocmai zămislisem un citat.”

Sursa: Silviu Iliuta – Cronici pe bune 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.