Şeful Transelectrica, revocat din toate funcţiile. Ce scria pe diploma falsă de inginer

0
939
Loading...

Şeful Transelectrica, Marius Dănuţ Caraşol a fost dat afară în lipsă, pentru că nu a apărut la şedinţa la care superiorii îl convocaseră. Consiliul de Supraveghere al companiei strategice de energie a decis revocarea sa din toate funcţiile în care fusese numit, – director şi preşedinte.

Parchetul General s-a autosesizat în cazul fostului şef al Transelectrica, potrivit unor surse judiciare. Procurorii investighează posibile infracţiuni de fals şi uz de fals.

Potrivit noii conduceri de la Transelectrica, pe diploma depusă de fostul director la dosarul de angajare în copie scrie că a fost obţinută în februarie 2006 şi eliberată în acelaşi an, 6 luni mai târziu. Rama din marginea actului este specifică diplomelor de Bacalaureat, nu celor de inginer. În 2006, Politehnica elibera diplome care arătau diferit faţă de cea controversată.

În plus, după ce Politehnica a anunţat că nu a eliberat un asemena act pentru că fostul director nu-şi terminase studiile, Ministerul Educaţiei a confirmat pentru Ştirile PROTV că NU a fost emisă niciodată o diplomă de inginer cu seria şi numărul de pe diploma prezentată de Marius Caraşol. Şi nu numai că nu a fost emisă la Politehnica, ci la nicio facultate din România.

Loading...

Marius Caraşol are 45 de ani, e dintr-o comună din Teleorman, a făcut liceul de electricieni la Alexandria şi a fost numit în vârful Transelectrica în decembrie anul trecut, la scurt timp după ce Niculae Badalau a devenit ministru al Economiei, autoritatea tutelară a companiei strategice. Până atunci fusese 8 luni de zile directorul sucursalei Bucureşti. Veniturile în perioada cât a ocupat funcţii de conducere depăşesc 340 de mii de lei, potrivit documentelor publice.

Sursa stire: Știrile Pro tv

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...