Secretarul general al PPE, despre protestul #şîeu: Unde sunt fondurile europene, Guvernule?

0
920

Antonio Lopez Isturiz, secretarul general al PPE, spune că protestul din România #șîeu este unic.

Într-un interviu acordat ziare.com, secretarul general al PPE a spus că oamenii nu ar trebui să protesteze, că Guvernul ar să-şi facă treaba şi să construiască autostrăzi.

”Oamenii protestează pentru a avea autostrăzi. Nu am mai văzut în viaţa mea aşa ceva. Pentru asta nu ar trebui să se protesteze, pentru că autostrăzile nu trebuie să lipsească. Unde sunt fondurile europene, Guvernule? Fondurile europene au facut un mare bine țării mele”, a declarat acesta pentru ziare.com.

Protestul inedit este initiativa omului de afaceri Stefan Mandachi, cel care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova, pe care a cheltuit 4.500 de euro si care va fi inaugurat in timpul protestului national de 15 minute. Numeroase companii si persoane si-au aratat intentia de a protesta alaturi de el. Au aparut si evenimente pe Facebook de sustinere a demersului – ” 15 minute de greva generala. Romania vrea autostrazi”, organizat de Rezist in Bacau, Impreuna pentru A8 si Moldova vrea autostrada si ” 15 minute pe 15 martie la ora 15″, organizat de Moldova vrea autostrada si Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.