Se întâmplă în România: polițistă vândută interlopilor de colegii ei! Investiga traficul de persoane, a găsit pe mașină o coroană funerară.

0
9747

Un caz revoltător, care vorbește despre corupția din Poliție, este relatat pe Facebook de Adriana Săftoiu, deputat PNL și fostă jurnalistă, citată de Ziaristii.com. 

Cazul pe scurt: o polițistă tânără se infiltrează într-o rețea de trafic de persoane, pentru a o destructura. Când e pe punctul să dea lovitura mortală rețelei, „dovedindu-i” pe capii acesteia, apar surprizele: o coroană mortuară pe mașină, plus un mesaj de amenințare în punctul cel mai sensibilul: propriul copil.

Cineva din preajma ei a vândut-o. Și erau doar câțiva polițiști care cunoșteau misiunea ei…

Epilogul este clasic: tânăra polițistă a renunțat. Nu se mai avântă în investigații riscante, știind că lângă ea sunt polițiști care lucrează pentru mafie.

Postarea Adrianei Săftoiu

„Polițistă, tânără, infiltrată într-o rețea de trafic de persoane. A absolvit Facultatea de Psihologie şi a lucrat într-un DGASPC (păstrez anonimatul din motive lesne de înțeles). Se decide să dea examen la Academia de Poliție, ia examenul, absolvă şi e angajată în sistem, hotârătă să se dedice destructurării traficului de minore.

Infiltrată între traficanţi, deconspiră o întreagă rețea la nivelul județului unde lucra. Fix în ziua în care îi oferă pe tavă pe capii rețelei, la câteva ore, acasă fiind, aude alarma mașinii. Se uită pe geam. Pe mașină – o coroană funerară. În cutia poștală, mesaj: «Renunță acum, dacă nu vrei să ne ocupăm de copilul tău!».

Doar câteva persoane știau că e infitrată. Extrem de puține. La fel de puține știau unde locuiește. Şi totuși, la câteva ore după ce respectivii sunt reținuți, este amenințată. A renunțat și s-a retras. Și-a dat seama că nu de traficanți trebuie să se ferească, ci chiar de unii colegi.

Am ascultat și am tăcut. Dar las aici încă o mărturie despre ceea ce nu vrem să vedem.”

Polițistă, tânără, infiltrată intr-o retea de trafic de persoane. A absolvit facultatea de psihologie şi a lucrat…

Publicată de Ana Adriana Săftoiu pe Joi, 6 august 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...