Scrisoarea unui medic către paznicii de la magazine

0
3999

În aceste vremuri tulburi, se pare că paznicii magazinelor au început să fie vizibili. Iată mesajul unui domn doctor, pentru aceștia.

„Domnule paznic de la supermarket, te salut! Eu sunt medic. Sa stii ca in aceasta perioada avem multe in comun. Sigur, suntem si diferiti. Dar nu asta e important acum. Acum e important sa facem ce trebuie la locul de munca. Sa stii ca pe mine nu ma deranjeaza daca imi masori temperatura. Chiar ma bucur. Si nici nu e ilegal. Stai linistit, nu e un act medical.

Loading...

E doar o regula in perioada asta grea care, cu ajutorul unor „filozofi”, o sa mai dureze. Pentru actul medical invatam noi niste ani buni si grei si stiu foarte bine ce inseamna. Nu baga in seama toti aiuritii care comenteaza si lanseaza tot felul de prostii. Nu le convine, sa stea acasa. Daca tu nu ii lasi sa intre, e posibil sa ajuti la scaderea numarului de cazuri. Poate chiar, indirect, sa salvezi o viata.

Fa-ti treaba cu responsabilitate si nu te lasa intimidat. La fel si cu masca, atrage-le atentia. Iar orice ti-ar spune, sa nu te simti jignit. Eu iti apreciez munca si faptul ca iti castigi existenta cinstit si responsabil. Sa ne vedem sanatosi!”

Semnat: Dr Iulius Jugănaru

Domnule paznic de la supermarket, te salut! Eu sunt medic. Sa stii ca in aceasta perioada avem multe in comun. Sigur,…

Publicată de Iulius Jugănaru pe Joi, 21 mai 2020

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...