Scrisoarea tulburatoare care a socat internetul. Citeste si distribuie!

53
62009
Loading...

Un târgoviștean de 27 de ani a scris câteva rânduri cutremurătoare, câteva gânduri care speră să ajungă la urechile președintelui Klaus Iohannis. Mesajul este absolut tulburător și pare să fie fie în asentimentul multor tineri de vârsta autorului, care nu s-a sfiit să-și arate nemulțumirea față de actuala clasă politică.

„ Încep prin a vă spune că MI S-A LUAT, o expresie ce va fi foarte des folosită în această scrisoare.

Mi s-a luat să văd zilnic pe stradă oameni cu feţele triste, capetele plecate şi pline de griji pentru ziua de mâine. Mi s-a luat să întâlnesc persoane de vârsta mea resemnate, cu un viitor sumbru şi pentru care singura soluţie de a avea un trai decent este să plece în străinătate. Mi s-a luat să mă zbat să deschid o mică afacere şi să mă lovesc de uşi închise şi sfaturi de la cei din domeniu (să stau liniştit pentru că statul mă va îngropa prin taxele, impozitele sale şi şpăgile care trebuiesc date la administraţia publică).

Mi s-a luat ca pentru a accesa fonduri europene să trebuiască să dau şpagă aceloraşi români, iar cei care le accesează îşi bat joc de noi şi construiesc parcuri de joacă pentru copii în zone inundabile şi pe câmp, fac săli de sport şi terenuri de fotbal ( în pantă) în sate fără gaze şi canalizare, străzi în mijlocul cărora se află stâlpi de electricitate şi multe altele. De ce nu lăsăm micii dezvoltatori şi comercianţi să supravieţuiască? Se presupune că este o piaţă liberă, să nu o facem una coruptă şi pe care au monopol marile companii şi magazine!

Mi s-a luat să lucrez pe un salariu, conştient că el va fi acelaşi şi peste 5 ani. Şi dacă vrei un loc de muncă mai bine plătit te loveşti de aceleaşi şpăgi, pile şi relaţii din sistemul nostru bolnav.

Loading...

Mi s-a luat să mă duc în spital pentru a face o analiză şi să fiu nevoit să mă interesez pe cine cunosc acolo pentru a nu sta la cozi interminabile şi a fi tratat ca cel mai josnic om, chiar dacă plătesc taxe, impozite şi asigurări la sănătate. Acelaşi lucru care se întâmplă la orice instituţie a statului, acelaşi tratament dispreţuitor din partea angajaţilor către populaţie, care de fapt le plăteşte salariile. Mi s-a luat să văd mai multe persoane în farmacii decât în supermarket-uri.

Mi s-a luat de multe.   Mi s-a luat să mănânc roşii cu gust de cauciuc, importate din cine ştie ce ţară şi la ce preţ! Acelaşi lucru care se întâmplă cu majoritatea fructelor şi legumelor din magazine, în condiţiile în care potenţialul nostru agricol este imens, dar nu se vrea dezvoltarea lui.

Fiind copil de cadru didactic mi s-a luat să văd cum sunt batjocoriţi profesorii în şcoli de către elevi care nu ştiu să scrie bine.

Mi s-a luat să văd cum vindem toate fabricile şi uzinele străinilor şi în câţiva ani ele ajung să fie demolate şi vândute la fier vechi, plus miile de persoane rămase fără loc de muncă.”

Mi s-a luat să văd drumuri proaspăt asfaltate, iar apoi sparte pentru conducte de apă şi gaze. De ce la noi se face totul pe dos? Mi s-a luat să văd gropi pe autostradă, să văd cum la o ploaie torenţială apa se strânge în mijlocul autostrăzii şi eşti nevoit să tragi pe dreapta. Nu le facem aşa din prostie, ci din ignoranţă şi din dorinţa de a băga cât mai mult în buzunar. Avem oameni care lucrează în toată lumea la cele mai mari firme din orice domeniu, nu suntem proşti, ci doar ignoranţi.

Mi s-a luat să văd politicieni sau oameni de afaceri arestaţi pentru câteva zile, fără a li se confisca averile FURATE din banii oamenilor de rând. Nu ne încălzeşte că sunt la puşcărie, ne încălzeşte dacă am lua acei bani înapoi şi am creşte salariile cadrelor didactice şi doctorilor în primul rând.

Mi s-a luat să văd cum elitele din facultăţi, şi nu numai, pleacă în străinătate pentru a munci. Trebuie să le dăm cel puţin un motiv să rămână aici, în primul rând financiar, iar apoi să nu mai vedem acest sistem corupt şi şpăgar, de care ne lovim zilnic.

Haideţi să controlăm societatea şi să vedem de unde au unele persoane atâţia bani fără să facă nimic, să le cerem impozit sau să confiscăm acei bani!

Nu vreau ca după 18 ani de şcoală să devin spălător de vase în Anglia, îngrijitor în Italia sau curăţător în Germania.

Vrem elitele noastre de tineri în Parlament şi în Instituţiile Locale, care să aibă dreptul la opinie şi să decidă în favoarea populaţiei, nu tot în favoarea celor corupţi şi mânjiţi de acte de corupţie până peste cap.

Vrem locuri de muncă şi să plătim impozite pentru o societate curată şi care ne ajută. Vrem ca acele legi care în momentul de faţă sunt stufoase şi pline de interpretări şi ocolişuri să fie orientate pe obiect, pe dreptate şi corectitudine.

Nu vreau ca pentru copiii mei un trai decent să fie sinonim cu plecarea din ţară!

Suntem în secolul în care foarte mulţi dintre noi au fost în străinătate sau văd zilnic pe internet ce se întâmplă acolo, DE CE LA EI SE POATE ŞI LA NOI? Nu este vorba că nu se poate, ci că NU SE VREA. Dacă totul ar fi făcut ca la carte nu ar mai putea fura.

Suntem o generaţie foarte deschisă şi foarte informată, NE RIDICĂM ŞI NOI DIN RUTINA ZILNICĂ SĂ SCHIMBĂM CEVA? Nu doar ceva, TREBUIE SĂ SCHIMBĂM TOT.

Toate astea le putem face cu ajutorul dumneavoastră, Domnule Preşedinte. Haideţi să facem arestări, dar să confiscăm şi averi, haideţi să punem accent pe dezvoltarea Sistemului Educaţional, Sanitar şi Agricol, pentru început. Sunt conştient că nu se pot face aceste schimbări peste noapte, dar încă mai avem puţină răbdare, foarte puţină. Populaţia trebuie să iasă din letargie şi din resemnarea că nu se mai poate face nimic. Nu vrem doar demisii, vrem şi anchete şi cei care au greşit să plătească.

Să impozităm veniturile BOR, ca acei bani să se regăsească în creşterile salariale făcute pentru noi, pentru viitor, pentru copiii noştri.

Nu ne faceţi să regretăm că v-am ales, că am ieşit şi atunci în stradă. Am votat pentru o societate pe care trebuie să o schimbăm de la fundaţie, să o construim de la zero, să facem o societate curată şi modernă.

La TÂRGOVIŞTE am doborât un dictator, suntem conştienţi că putem schimba orice şi suntem mulţi, din ce în ce mai mulţi, plini de furie, frustrare şi dorinţă de schimbare.

Suntem unica ţară din lume cu foarte mulţi conducători, printre ei şi fostul Prim-Ministru, anchetaţi pentru fapte de corupţie. Majoritatea încă nu înţelege de ce se iese în stradă, primesc răspunsuri de genul: Şi dacă demisionează ăştia, vor veni alţii în locul lor care sunt la fel. NU. NOI VOM VENI ÎN LOCUL LOR, NOI CEI CARE NE DORIM O VIAŢĂ DECENTĂ ŞI NU MAI ACCEPTĂM COMPROMISURI.

Cu respect,

Paul Tudorache (27 de ani) şi toţi cei care sunt în asentimentul meu.

Loading...

53 COMENTARII

 1. Cine vrei sa schimbe societatea UN OM CORUPT? Care s-a ridicat prin vanarea de copii? Un om care prin metode neortodoxe are 6 case? Cel mai mare impostor pe care l-a avut Romania??

  • Un om ,un singur om chiar si corupt cummziceti , nu poate schimba haita de corupti. Nu a vandut copii, eu sunt din Canada , acei copii au o viata de vis adoptati de o familie bogata. Copiii s-au facut mari si au studii superioare si unul s-a casatorit si are si un copil. Le-a dat un viitor excelent, altfel erau pierduti prin plasamente. Are3 apt si acum doua case mici. S-au dat la tv. Pe toate daca le pui la un loc, nu fac nici un sfert din averea lui Dragnea.

   • Deci , vedeti ca presedintele are ……case ,ok ,dar ca Dragnea are o avere inestimabila si face din popor ce vrea , isi bate joc si il invarte pe degetul mic ,minte si face ce vrea .Macar presedintele vrea sa schimbe ceva ,dar cu cine !? ,cine il sprijina , dece nu alegem din ce-i mai rau pe cel mai putin rau ! Sunt sigura ca esti tanara Lenuta ,si ai viata inainte ,lupta pentru binele si pentru viitorul tau ,si alatura-te pe langa cei care , chear de au sase case nu vrea raul omului ,romanului ,dar ca presedinte are mainile legate ,ca tot poporul l-a ales pe Dragnea ,cu toate ca-i stia metehnele . Iarta ca am indraznit sa -ti dau o replica la randurile tale , am facut-o pentru ca sunt invarsta si am trait vremuri cand nu aveam ce da copiilor de mancare ,si vremuri cand imi era frica sa VORBESC ,ca nu stiam cine este PRIETEN si cine DUSMAN. ASculta-ma si incercati sa nu acuzati ci sa reactionati ,sa incercati sa schimbati guvernul asta si sa puneti unul tanar cu idei si dorinte SANATOASE ………………Cu tot respectul Verona

    • Pai, Dragnea e o javra inavutita prin mijloace neortodoxe, categoric! Sau, sa fiu mai blnad, foarte probabil, pana o sa-l ascunda justitia. Da’ asta trebuie sa-l scuze pe presedinte, ca are (saracu’) niste case mai mici si ‘nu vrea raul omului’, pentru ca asa spui tu? Ce-a facut presedintele asta (model, dupa parerea ta) ca sa merite calificativele pe care i le atribui? Mie, de pilda, mi se pare ca face tot ce poate pentru a-si asigura un al doilea mandat. Ca scop in sine! Nu ca l-ar taia vreo traire speciala si simte vocatia rezolvarii vreunei probleme globale. Ai stire macar despre un astfel de demers concret? Macar unul nu mai multe, cum s-ar cam cuveni daca ti se pare ca merita sugestiile pe care i le faci femeii in replica ta…

 2. Acest tinar cred ca face parte din rezistenti ce vor sa il aduca inapoi pe ciolos adica sa ii faca „guvernul meu” la Iohanis altfel nu stiu daca s ar fi adresat la.cineva sa ia masuri ce are si el unele bubute cu justitia !

  • Ema, fa bine si citeste cu atentie ce scrie copilul asta!!!! Nu are nimic de a face cu Ciolos sau Iohanis. Are de a face doar cu nivelul de trai pe care il are. Daca asta nu vezi, ori esti chioara, ori inculta ori tampita RAU.

 3. acest tanar face parte din rezistenti care vor ca tara lor sa fie o tara a oamenilor cinstiti si nu o tara a hotilor ,mincinosilor si condamnatilor penali,o tara unde sa nu mai fie spaga si tinerii capabili sa aiba sansa la un viitor decent

  • Sa dea Dumnezeu cat mai multi tineri ca asta tarisoarei nostre. Haideti baieti, treziti-va din letargie! A venit vremea! Daca mai asteptati n-o sa mai aveti ce salva. Si asa e tarziu. Sacalii si-au bagat boturile murdare si au sfasiat tot ce le-a iesit in cale.

 4. M-am saturat sa tot aleg politicieni de stanga sau de dreapta,pentru ca toti sunt aproape la fel,asa ca vorba lui Livache inca mai am mana proasta,dar sunt optimist in continuare…La urma urmei si inainte de comunisti au fost corupti cam de acelasi calibru,dar unii dintre politicieni au mai facut si cate ceva pentru tara,asa cum sper si acum sa tragem un loz castigator si sa gasim oamenii oleaca potriviti…Nu ma incalzeste cu nimic totusi pana in prezent alternanta la putere,daca indivizii alesi raman cam aceeasi profitori individualisti…Asa ca,nici scrisoarea tanarului nefericit,desi sincer il cred,nu ma impresioneaza in mod deosebit si va ramane simplu,un cantec de lebada…

 5. La urmatorul vot, cat la %, o galeata, un pachet de zahar, si votam cum ne spun alti. Ne metitam soarta, popor fara sentimente, fara – tara!!! . Haideti sa lasam trecutul, sa ne gandim serios spre viitor, sa descoperim adevaratele valori din randul tinerilor.

  • Dacă ai luat ,,o găleată, un pachet de zahăr”….a fost cineva cu pistolul ls tâmplă în cabina de vot ca să votezi ,,ce ne spun alți”?

 6. Bravo ma! N-ati vrut socialism? Nu v-a placut societatea socialista multilateral dezvoltata? Foarte bine! Veti trai In Mordor! Si nu veti mai avea scapare! Mordorul va asteapta! Chiar daca sunteti rezistenti. Cu sau fara hashtag!

 7. Paul Tudorache, ai stima mea. Si ai si un sfat de la mine – fa-ti valiza si PLEACA!. Milioane de romani destepti au plecat. Oameni care au o meserie pe care pot conta. Oameni competitivi, inteligenti. La stai SCLAV la systemul neo-komunist al unor jegosi ordinari ca Dragnea/Ponta/Tradiceanu/Basescu/@1000 de imputziti din Parlament si Guvern – e prostie. Astia sunt sprijiniti si votati de cretini la fel ca ei. Procesul de imbecilizare/cretinizare al Romaniei s-a accelerat. Cu cat au plecat oamenii inteligenti, cu atat concentratia de javre/tampiti/cretini de mai mare – si tot creste. Acolo NU ARE CUM sa se mai intample nimic bun – pentru ca inteligenta la nivel national e din ce in ce mai scazuta. Au plecat si zeci de mii de doctori – care nici aia nu au fost apreciati – acum veterinarii sunt cei mai cautati. „Traiasca Repetentul Dragnea si partidul de Lichele!” o sa fie curand scris pe cladiri…ca in „iepoca lui Pingelica”. Am citit parerile unor imbecili pe pagina asta – ASTIA SUNT CEI CU VOTUL DIN IMBECILIA!

 8. Suntem cu voi chiar daca frustrarea acumulata ne inabusa glasul….nu ne condamnati …si noi am schimbat,insa ne-a fost furata reusita…

 9. Am imbatranit asteptand o schimbare in bine pentru toti romanii. Aveam 30 ani la asazisa „revolutie”,proaspata absolventa a unei facultati din Iasi si nu ma gandeam ca vom ajunge ca o tara din lumea a treia, cu ministrii analfabeti, absolventi la „Pocreaca din deal”. Dragi copii, dinafara nu ne puteti ajuta cu nimic,aici in tara voastra ,voi puteti aduce schimbarea.Din strainatate, nici macar nu puteti vota,dupa cum sunt organizate sectiile de vot,avand in vedere alegerile anterioare.Important este sa mergem toti la vot, mai ales tinerii, nu 30-40 % si aceia varstnici.

 10. Nimic socant!
  Este numai intentia autorului partiozan de a ridica in slavi pe un oarecare! Astfel de scrisori sint la tot pasul, mai bine alcatuite, mai pline de adevaruri, de la oameni care nu sint de teapa presedintelui, oameni cinstiti, patrioti si nu profitori de necazurile altora! Este o doamna care-]l ridica in slavi pe sibianul inlesnitor si sofer pt. cumparatorii de copii, desigur cu beneficii financiare – dealtfel recunoscute – precum si meditatiile!
  Si alte scrisori au fost indreptate catre presedinte, toate fara urmari. Fiindca il doare f. putin pe dl. presedinte de cum se traieste in tara. Aratati un singur exemplu al faptre;or presedintelui, de genul celor facute de Gigi Becali!
  Viata in tara este dezastruos de grea, de corupta, de saraca! Si toate nevoile au fost inlesnite de autoritatile platite sa ocroteasca viata sociala! Politie, justitie, politicieni, toti la rind, ajutati de civili si hoti rapaci au furat cot la cot tara, banii societatii! Ati vazut cumva sa renunte presedintele la luxul in care si-a adus locuintele de serviciu? A facut dl presedinte economii la bugetul presedintiei?
  A aparat presedintele Constitutia sau a incalcat-o iesind in strada sa atite manifestantii?
  Renuntati la osanale! Reveniti cu picioarele poe pamint!

 11. Președintele are puterea foarte limitată+ că și el ,,trage,, să iasă din nou. Să mergem la Curtea de Arges cu toții, să-i cerem scuze Regelui că ne-am bătut joc de EL și să-l rugăm să revină la conducerea țării, ceea ce e imposibil și deci rămîne totul ca acum, nimeni nu ne ajuta cu nimic. Doamne ferește și Doamne ajută !!!

 12. Sa am pardon, da’ mi se pare ca intelegi atat de putine si crezi ca stapanesti atat de multe…
  1. Ai incercat personal ‘sa deschizi acea mica afacere’ si te-ai izbit de usi inchise, ori ai auzit placa asta de ti-ai imbaxit neuronu’ cu sabloane? E atat de simplu sa-ti creezi o firma si daca esti in stare s-o conduci, ajungi mare. Daca nu, te plangi ca tine in orice alta societate. Eu am o astfel de firma si n-am intampinat greutatile din povestile tale…
  2. N-am accesat fonduri europene. N-am incercat niciun astfel de demers. Obiectul meu de activitate (consultanta) nu prea se preteaza, dar cunosc persoane/companii care au aplicat si au primit banii FARA SA PLATEASCA NICIO SPAGA. Habar n-ai despre ce vorbesti! Se fac licitatii online si se primesc primele dosare, in ordinea in care se fac inscrierile! Daca ai un dosar bine intocmit primesti banii. Daca nu, dorimi pe tine si injuri sistemul…
  3. Trebuie sa fii tampit sa crezi ca te va angaja mediul privat ‘pe pile’ pentru a-ti creste leafa ritmic, fara ca tu sa aduci plus valoare. Este placa parlitului ce nu e in stare sa faca singur mai nimic si de-aia desavarseste vaicareala despre sistem.
  4. Da. Sunt cazuri in care cadrele dicactice sunt batjocorite. Insa, daca te intreaba cineva, trebuie sa-i spui ca profesorul trebuie sa aiba vocatie! Trebuie sa cuceresca auditoriul cu discursul lui. Respectul se castiga, nu se liveraza la pachet cu diploma, dupa care te incadrezi in sistem si nu-i inveti nimic in clasa, pentru a ‘te scoate’ prin meditatii. Complicitatile au pretul lor…
  5. Da. Vanzarie de fabrici si uzine sunt o realitate trista a perioadei postrevolutionare. Insa multe dintre privatizari ori desfiintari s-au facut din cauza inexistentei fondurilor cu care sa poata fi tehnologizate pentru a fi rentabile. La infinita majoritate costurile erau mai mari decat produsul lor la pietul pietei. Crezi ca in capitalism exista fabrici si uzine care nu se pot retehnologiza prin ele insele, ori n-au un proiect viabil cu care sa convinga bancile, ori alte fonduri de dezvoltare ca dandu-le bani, practic investesc?
  6. Mi s-a luat sa pierd timpul citind elucurbratiile infantile ale unuia care vrea sa se bage in seama fara sa inteleaga mai nimic din realitatea cotidiana si repeta sabloane culese din societatea saraca cu duhul, suparata pe viata si pe nerealizarile lor…

  • Cu alte cuvinte, draga Fane, noi suntem prosti si tu, un maaare destept. Daca era cum enumeri, plin de gogomaneasca mandrie, iti scriai numele adevarat, nu faceai pe durul. E adevarat ce scrie acel tanar, dar e si mai adevarat ca trebuie sa gasim solutii, nu ne putem plange la infinit, pentru ca , iata, gasim ratati ca fonfanica de tine, care ne spune cum traim de minunat intr-o Romanie infectata de coruptie. La punctul doi chiar ai intrat in gard de tot, de aceea avem absorbtia de fonduri europene atat de mica, pentru ca nu se da spaga? Pe bune? Poate tu esti ala care va stinge lumina, mai Fanica, observam ca-ti place taaare mult sa fii condus de mafioti!

   • Pai, cucoana draga, daca nu prea esti in stare sa pricepi si te raliezi la elucubratii, dumneata te introduci singura in categoria care pare sa te oripileze. Pai, eu ce spun cucoana? Ca omu’ enumera bazaconii, mituri din societate si desi vrea sa para plin de solutii nu face decat SA SE PLANGA. Indirect si pentru prosti! Lui i s-a luat de toate. Mai ales de cele (toate) pe care nu e in stare sa le inteleaga. Tara asta e plina de culegatori de probleme. Voi doi pareti ca ‘misiunea’ asta va vine manusa… REZOVITORI n-avem doamna! Pe unde am ‘evoluat’ eu, m-am straduit sa ma incadrez in aceasta categorie. Dumneata pui botu’ cu voiosie la bazaconii devenite mituri nationale…
    Habar n-aveti amandoi despre felul in care se depun dosarele pentru proiecte finantate din fonduri europene, da’ ati ramas blocati pe sistemul din vremea prietenului Basescu. Sa nu fiu inteles gresit, PSD este alcatuit in infinita majoritate din javre puse pe inavutire. Nu-mi trece mie prin cap ca astia s-au apucat sa taie firele capusarii. AU FOST OBLIGATI! S-au primit normative, modalitati de lucru fara aplicarea carora nu primesti fondurile cucoana! Habar n-ai pe ce pamant traiesti, habar n-ai cu privire la proceduri si-i tii isonul astuia care se baga in seama cu voiosie si vrea sa ne asigure ca ne-ar fi mai bine cu de-alde el in capul trebii…
    Doamna, prostia, grandomania si lipsa simtului realitatii a facut si va face inca mult rau natiei asteia. Toate astea in numele luptei impotriva raului. Iar cine intelege raul in felu asta, din punctul meu de vedere, este jalnic. La fel cei care apreciaza o astfel de enumerare fara urma de intelegere a realitatii…

    • Iar fondurile nu se absorb pentru ca NU SE PRIMESC, cucoana! Si nu se primesc pentru ca suntem prosti facuti gramada SI NU STIM SA INTOCMIM PROIECTE! In luminatia pe care vrei s-o sugerezi, crezi ca nu ne dau aia bani pentru ca se tem ca le furam? Daca da, habar n-ai pe ce pamant traiesti…

  • Trăiești întro lume a ta, așa cum de fapt societatea s-a clădit și așa cum o comunitate a dispărut pentru totdeauna. Te rog doar sa fîi turist uneori și sa analizezi industria altor tari din blocul comunist. Te rog sa fii voluntar și sa vezi ca în spitale mai degrabă vin în salon vânzătorii de pijamale decât cadre medicale. Te rog sa intri intrun restaurant în România și unul în Cehia/Polonia sa vezi exista vreo diferenta ?
   Varianta ca unul reușește din greu cu o afacere și ceilalți nu găsesc drumul e greu de acceptat, pentru ca guvernul este cel care trebuie sa se zbată pentru tineri. Nu vreau sa intru sa-ți dau exemple de oameni obișnuiți care în România abia supraviețuiau chiar și cu ajutorul părinților și în străinătate trăiesc în doar câțiva ani mai mult decât decent, ca sa nu spun ca trăiesc mai bine decât o familie de profesori sau ingineri de aici.
   Ideea principala pe care vreau sa o transmit este ca spiritul comunitatii nu a existat și nu exista, iar acesta este motorul principal. Comunitatea care sa arate drumul și care sa atragă atenția imediat la derapaje. Comunitatea care sa nu lase copii, bătrâni și oameni în nevoi sa moara, dar sa construiască monstruozități de biserici care nu folosesc la nimic.
   Succes și implicare! 🙂

 13. Cand statul roman va lua inapoi averile de la cei condamnati penal,ar trebui sa se dea un decret de lege prin care sa se renunte la imunitatea parlamentara in spatele careia se ascund toti politicienii corupti,cand tara noastra va da sansa sa fie condusa de tineri cu studii superioare care sunt acum peste granita nu de politicienii analfabeti care au terminat facultatea la varsta de peste 40 de ani,care au plagiat si au platit pentru niste diplome de analfabeti care ii fac mai penibili,oameni care nu stiu sa spuna doua propozitii corecte in limba romana,la televizor si se scuza prin :AM EMOTI;oameni care vorbesc engleza la nivelul de clasa 1,care ne-au facut de ras in Europa.Sund de acord cu eliberarea puscariasilor care au facut fapte minore dar in locul lor sa intre toti penalii din politica si ar trebui sa se dea pedeapsa cu inchisoare pe viata si celor care au nenorocit tara asta gen ILESCU ,NASTASE,PONTA,DRAGNEA,etc.PSD ar trebui desfintat iar toti penali sa nu mai aibe dreptul sa faca parte din niciun partid politic.Sper sa apuc ziua in care toate acestea se vor realiza pentru binele copiilor nostrii.Dar cred ca fara o revolutie ca cea din 89 nu se va putea realiza acest lucru.

  • nimeni nu intelege ca acest guvern este unul cu un singur raspuns : DA SI,?
   o sa iesim in strada DA, SI ?
   nu rezolvati nimic DA,SI ?
   v-ati imbogatit furand DA,SI ?
   faceti legi pentru a scapa de justitie DA, SI ?
   mintiti si cand respirati DA,SI ?
   tinerii sunt nemultumiti , vad ca au iesit in strada degeaba DA, SI ?

 14. Eu nu traiesc acasa,sint socata.i hope ca acel tinar nu va avea de suferit.oricum daca nu va uniti nu e speranta mare de a schimba mizeriile din tarisoara noastra scumpa.

 15. Nu ii trebuie multe acestei tari ci numai doua, esentiale : MERITOCRATIA si DREPTATE IN JUSTITIE ! Ma oripileaza constatarea ca cel care „latra mai tare si mai mult” despre „statul de drept” nu vede amestecul securistilor in justitie, nu vede abuzurile din justitie ci, dimpotriva ! , este foarte multumit de sefa DNA care inventeaza dosare pentru unii si doseste dosare ale altora ! Acelasi „demnitar” care „nu vede nimic” fura case cu acte false si, pe deasupra, NU RECUNOASTE SENTINTELE DEFINITIVE primite in justitie pentru hotia faptuita si face orice numai „sa se simta FOARTE CONFORTABIL” in Romania , fara sa faca nimic pentru progresul ei ci numai pentru „zbenguiala sa &Co” pe meridianele globului.

 16. E din ce in ce mai greu sa te lupti cu prostii, sunt prea multi, sunt in majoritate, cum sa razbati? Corupti, hoti si prosti cu diplome SH conduc o tara, astia nu tin cont de cetatenii Ro, parca sunt intr-o continua concurenta de prostie, care e la cel mai inalt nivel de prostie, ala va ocupa o functie inalta in guvern. Se lupta intre ei pt putere si nu pentru tara, vor pensii mari, plimbari in tari exotice, imunitate parlamentara, vor sa fie stapini de sclavi. Niste mirlani corupti si parveniti au pus stapinire pe tot.

 17. VĂ ROG SĂ MODERAŢI POSTĂRILE ŞI SĂ ELIMINAŢI PE CEI CARE NU ŞTIU SĂ SCRIE ROMÂNEŞTE. NU CRED CĂ ACEWMENEA COMENTARII TREBUIE SĂ FIE PLINE DE INJURII. MAI ALES ÎNTRE OAMENI CARE NU SE CUNOSC PERSONAL. MULŢUMESC.

 18. Am incercat sa citesc toate postarile si am ramas crucit de felul cum ne tratam intre noi.Si mai zicem ca sintem ca fratii.Pe vremea Raposatului da, eram ca fratii dar acum nu facem decit ca din 2 cuvinte 3 sa fie injurii si vorbe urite.Daca ne/ar auzi parintii cred ca s/ar pune cu cureaua pe noi ca la 7 ani.Fiecare are dreptul la opinie proprie,vrem sa fim de acord cu el bine,de nu o lasam ca pe o lectura urita.Dar hai sa lasam injuriile si vocabularul deochiat din limbajul nostru catre semenii nostri.Daca tu poti si cel ce/ti va citi comentariul poate.I/mi cer scuze pentru lectia de dirigentie.Cu respect.

 19. Si Ihanisas care plange dupa padurile plecate in Germania ! Uit-asa o barba -avea si-uita-asa o mangaia! Proasta manipulare! Din pacate unii musca momeala !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...