Scrisoarea lui Nagy András către prim-ministrul Viorica Dăncilă

0
116
Loading...

Fostul primar, actual consilier local al municipiului Reghin, Nagy András a adresat o scrisoare deschisă premierului României, Viorica Dăncilă și ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, în care le reamintește de promisiunile făcute cu ocazia vizitelor în județul Mureș, și anume că și porțiunea de drum național ce trece prin județul nostru va fi asfaltată, nu doar plombată. Mai jos redăm scrisoarea deschisă în întregime:

Către Prim ministrul României – D-na Viorica Dăncilă

Spre știința, Ministrul Transporturilor – Dl Răzvan Cuc

Stimată doamnă prim-ministru,

Loading...

Subsemnatul Nagy András, cu domiciliul în municipiul Reghin, jud. Mureș cu o experiență de 21 ani în administrație publică locală (cu funcția de consilier local din 1996, apoi viceprimar 6 ani și primar 2 mandate, în prezent consilier local), doresc să vă adresez următoarele:

Drumul DN 16 Reghin – Cluj-Napoca care străbate județele Mureș – Bistrița-Năsăud și Cluj este intens circulat, fiind un drum în zona centrală a țării care leagă zona de est cu cea de vest a României.

Dacă porțiunea care se află în jud. Cluj este foarte bună porțiunile aferente celorlalte 2 județe respectiv Bistrița-Năsăud și Mureș până nu demult au fost deplorabile. În urmă cu câteva zile s-a terminat asfaltarea completă a porțiunii de drum aferentă județului Bistrița-Năsăud rămânând neasfaltată doar porțiunea din jud. Mureș pe o lungime totală de aprox. 35 km respectiv zona Reghin – Crăiești 28 km și Sat Nou – Sărmășel Gară 7 km. Pe acest sector de drum s-au efectuat doar plombări.

De altfel starea proastă a acestui drum a fost una dintre problemele ridicate cu ocazia vizitei dvs. la Reghin în data de 16 mai a.c. și cu ocazia vizitei dl. ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, în data de 6 martie a.c.

În ambele cazuri am primit promisiunea ca această problemă se va rezolva în cel mai scurt timp.

Stimată doamnă prim ministru, Stimate domn prim ministru al Transporturilor vă adresăm rugămintea să dispuneți cele necesare pentru a asfalta și porțiunea de drum aferentă județului Mureș, conform promisiunii dvs. ca întregul DN 16 să devină un drum modern, menit să deservească participanții în trafic în condiții bune. Reghin, 10 iulie 2019

Cu stimă Nagy András, consilier local Reghin

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...